2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتادم لک بینی فک کنم نیستم 🥲 شک کردم خاستم نظرتون بدونم فردا تعطیل پس فردا وقته سونو دارم😁

بیلی چک منم تقریبا شبیه این بود و مثبت

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
عزیزدلم برامنم ماه قبل همین بوددقیقا اما منفی بود ازمایش دادم اما معلوم نیست براشما شاید اولاش باشه ...

اها منم قبلا پررنگتر این مثبت شد تستم ولی از منفی بود اونم پنج تا تست دو خطه شد اونم واضح همون ثانیه اول 

توکل بخدا فردا ببینم اگه پری نیومد میزنم🥺 

واسه همین ذوقم نکنم از تست مثبت

اها منم قبلا پررنگتر این مثبت شد تستم ولی از منفی بود اونم پنج تا تست دو خطه شد اونم واضح همون ثانیه ...

ان شالله ب حق این شبا ازته دلم‌میخوام برات ک مثیت باشع ی اقا پسر گل مث خودم گیرت بیاداذیتت کنه ک از اعصاب  دستت بلرزه‌😂😐

😍😍 مرسی از دلگرمیت 

ان شاءالله به شادی و سلامتی به مراد دلت برسی

منم دوسال منتظر بودم واسه دومی

یه کاربزی دیکع داشتم تو اون تاپیکام هس

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

[QUOTE=252891730]ان شالله ب حق این شبا ازته دلم‌میخوام برات ک مثیت باشع ی اقا پسر گل مث خودم گیرت بیاداذیتت کنه ک از ...[/QUOTE

فداتشم مرسی انشالله😍محتاجم به دعاتون

ای جونم خدا حفظش کنه براتون 😂♥ برا قشنگترین لحظه هاس بازم دلم میخاد مادر شدن تجربه کنم این فکر ک هیچوقت نتونم مامان بشم منو میترسونه 😢 

ان شاءالله به شادی و سلامتی به مراد دلت برسی منم دوسال منتظر بودم واسه دومی یه کاربزی دیکع داشتم ت ...

مرسی عزیزم انشالله 

ای جونم خدا حفظشون کنه 

من ده ساله منتظرم 🥲

[QUOTE=252891730]ان شالله ب حق این شبا ازته دلم‌میخوام برات ک مثیت باشع ی اقا پسر گل مث خودم گیرت بی ...

قربونت برم .عزیزمی مامختاج تریم  فکرای منفی رو ازخودت دورکن گلم تولایق بهترینایی قطعا وان شالله هرچی ب خیروصلاحته نصیب دل پاک ومهربونت 💞💞💞

قربونت برم .عزیزمی مامختاج تریم  فکرای منفی رو ازخودت دورکن گلم تولایق بهترینایی قطعا وان شالله ...

نشی عزیزم 

فدات چشم سعی کنم چون ده ساله مامان نشدم یکم سخت میگزره🥲 انشالله خدا هر چی بخاد توکل بخدا