2777
2789
عنوان

شوهرم هم خودش هم مارو از چشم بقیه انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 36 پست

بنظرم خونتو جابجا کن و فامیل شوهر به یه ورت 

همون بهتر که خودش رفت وامد نداره

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فردا مادرشوهرم اینا از کربلا میان اینجا شلوغ میشه  شوهرم هی راس میره و چپ میره پیش همه م ...

والا خوشبحالته برا شوهرت 😂 این زمونه با این گرونیا والا مهمونا اکثرا دنبال سو استفادن ببینن یکی دوبار رو خوش نشون میدن مگه ول میکنن راست میگه بهتره بری خونه خودتون گناهشو میندازن گردن شوهرت شما چرا شرمنده باشی عزیز جان مگه خدمتکاری یا خورده برده ای دارن پیشت 

وااای دقیقا همینجوریه  از همه ایراد میگیره  این فلانه اون بهمانه

خدا کمکتون کنه

خیلی حس بدیه درک میکنم💔 من سی سالم‌شده و حس خوبی توی خونمون نگرفتم بخاطر رفتارای بابام و معنی زندگی رو درک نکردم

والا خوشبحالته برا شوهرت 😂 این زمونه با این گرونیا والا مهمونا اکثرا دنبال سو استفادن ببینن یکی دوب ...

نه خب منم زشت میشم دیگه ادم دو روز دیگه روش میفته ب کسی 

خجالت میکشم

ادم‌بعد یه مدت افسردگی میگیره مثلن بابام شروع کرد با فامیلای خودش که فلانن بهمانن اول پای اونا رو ب ...

بهتر والا ما که هرچی بیشتر دنیارو میبینیم اکثرا دنیال سو استفادن و موقعی که ادم دستش تنگ بیفته دیگه برادرم به خواهرش رحم نمیکنه به جاش با خونواده خودتون برید پارکای مختلفو تفریحات مختلفو با افراد غریبه مختلف توی سفرهای مختلف اشناشید حرف بزنید بهتره 

خدا کمکتون کنه خیلی حس بدیه درک میکنم💔 من سی سالم‌شده و حس خوبی توی خونمون نگرفتم بخاطر رفتارای با ...

من تو خانواده خودمونم مامانم همینجوری بود 

همونجا هم خیلی کسی باهامون جور نبود 

ازهمه بدش میومد

نه خب منم زشت میشم دیگه ادم دو روز دیگه روش میفته ب کسی  خجالت میکشم

عزیز دلم خیلی دلت صافو سادست همین افراد پاش بیفته بدونن اونقدر دلت مهربونه ببین چه سو استفاده ها بکنن بگو معذرت میخوام همسرم مجبورم کرده و خیلی با کسی رفت و امد نمیکنه و این حرفا نه دلخوری پیش میاد برا خودت نه چیزی به جاش این مهمون دادنارو میتونی جمعش کنی خرج خودت کنی و پس اندازش کنی این زمونه زمان دست تنگی یه لیوان ابم دست هم نمیدن 

بهتر والا ما که هرچی بیشتر دنیارو میبینیم اکثرا دنیال سو استفادن و موقعی که ادم دستش تنگ بیفته دیگه ...

اخه میدونی گلم‌بابام ما رو هیچ جا نمیبره و اجازه نداریمم تنهایی جایی بریم اینجاش زوره🤦‍♀️ باز بگیم کل خاندانمون بد هستن حداقل خودمون خوش باشیم اونم نمیذاره...مثلن میره‌ یهویی قهر میکنه و میره خودشو حبس میکنه 

فقط بیچاره ما بچه ها که توو همچین جاهایی متولد میشیم البته باز میتونست بدتر اینم باشه ولی خب ادم یه بار زندگی میکنه و حق داره خوش باشه 

عزیز دلم خیلی دلت صافو سادست همین افراد پاش بیفته بدونن اونقدر دلت مهربونه ببین چه سو استفاده ها بکن ...

خیلی معذبم بخدا دوس دارم کلا برم از اینجا 

کلا دور بودیم هم اشکال نداشت 

اینجوری خیلی اذیتم

عصری خواهرشوهرم اینجوری گف اصلا موندم بخدا