2777
2789
عنوان

شوهرم هم خودش هم مارو از چشم بقیه انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 36 پست
من تو خانواده خودمونم مامانم همینجوری بود  همونجا هم خیلی کسی باهامون جور نبود  ازهمه بد ...

منم میترسم ازدواج کنم و از شانسم باز خونواده بدتر خودمون باشن....  واقعن حسرت زندگی شاد و اروم رو دارم...خودمم محل کارم شهرستانه و نمیتونم از خانواده م جدا بشم ... چون ادما میتونن خودشون یه کاری کنن که به همه خوش بگذره... دنیا دو روزه...ولی یه دست صدا نداره و ادمی که با خودش و همه لج کرده رو هر کار کردنی درست نمیشه و با این اخلاقش کیف میکنه و نمیدونه چه بلایی سر بقیه میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی گلم‌بابام ما رو هیچ جا نمیبره و اجازه نداریمم تنهایی جایی بریم اینجاش زوره🤦‍♀️ باز بگیم ...

میفهممت عزیز دلم انشالله خدا خودش رحم کنه بخدا منم مامانم سالهای سال کار کرد همه دورشو میگرفتن میخندیدن میومدن چند سال که سر کار نرفت دستش یکم تنگ افتاد بازم دنبال سو استفاده بودن بعد یواش یواش خودشون دور شدن تفریحاتو خوش گذرونیو هرچیزی بگی با دشمنشونم داشتن اما اون سالها منم میگفتم مامانم چرا نمیره سمتشون و افسردگی بدی گرفتم بعدها فهمیدم ذاتشون چطوریه و مامانم وقتی رو تخت بیمارستان مریض بود نه خواهر نه برادر احوالشو نگرفت یواش یواش فهمیدم حق داشت و الان از چشمم افتادن اون افراد تازه ازدور هم حسادتو موج منفیشونو با گفتن به اقوام به گوشمون میرسونن بدشون میاد پیشرفت کنیم یا زندگی راحتی داشته باشیم زمونهه خرابه منم بخدا الان تو فکر اینم دوباره کنکور بدم دست مادرمو بگیرم ازین شهر برم حتی به صورت اتفاقیم جایی اونارو نبینمشون چون فهمیدم مامانم بی دلیل گوشه گیر و عصبانی و اشوب نبوده دلش بدی زیاد دیده که روش تاثیر گذاشته 

خیلی معذبم بخدا دوس دارم کلا برم از اینجا  کلا دور بودیم هم اشکال نداشت  اینجوری خیلی اذ ...

عزیز دلم همه چیز درست میشه خودتو ناراحت نکن خواهر شوهرتم میدونه داداشت از چیزی ناراحته ای کاش میشد میشستی با ارامش و عین یه رفیق با همسرت حرف بزنی ببینی چرا اینطوری شده از چی ناراحته چی دلخورش کرده یواش یواش ارامش کنی برا سلامتیش بده و سلامتی بچه ایندتونو و خودتم الان اولویت همسرست شاید دلایل منطقی داشته باشه باور کن ادما هرچی بیشتر از زندگی میفهمن و میبینن بیشتر فکرو خیالی میشن و رو اعصابشون تاثیر میزاره 

عزیزم😔💔 برای همه مون زندگی شاد و آروم از خدا میخوام❤

پناهمون به خدا تو این دنیای پر از بی عدالتی فقط پشتیبانی خونوادمونو امیدمونو نگیره خدا ازمون تا بتونیم یواش یواش خودمونو بسازیم ماهام خدایی داریم