2777
2789

الان دارم گریه میکنم غروب جمعه اس نمیدونم نزدیک پریودمه نمیدونم چه مرگمه دلم از همه جا گرفته 

دلم برای شوهرم میسوزه که دلشو بهم خوش کرده بعضی وقتا دلم میخاد جدا شیم این زندگیو ول کنم برم برای خودم تنهایی بگردم بچرخم وسواس فکری شدید دارم دور روز بدم دو روز  خوب بعضی وقتا از خانواده اش متنفر میشم حالا با دلیل یا بی دلیل 

خیلی دلم میخاد برم مرکز اعصاب و روان بستری شم بچه ها من از دوران نوجوانی اینجوری بودم ولی الان بیشتر شده اگه شما هم دارین لطفا لطفا جدی بگیرینش عین یه سرطان افتاده به جونم نه خوب میشم ن هیچ تمرکزم زیر صفر دیروز پیش دوستم بودم کلی گفتیم خندیدیم الان اومدم خونه دارم گریه میکنم از آدمای دورم متنفر 

دم اذان برام دعا کنید🥀

دلم گرفته نمیدونم چرا

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینحوری ام ولی من با گریه اروم نمیشم باید جیغ و داد کنم موهامو بکشم خانوادمم انگ دیوونگی بهم میز ...

عزیزم تا مجردی خونه پدرت هستی برو دنبال درمان شده با قرص با جلسات روانشناسی وگرنه فردا بری سر زندگیت هزارتا مشکل دیگه بوجود میاد

درکت میکنم عزیزم منم مشکل روحی فراون دارم که از مشکلات ونگرانیام نشأت گرفته از واسواس فکری بگیر تا پنیک وانواع واقسام بیماری روانی دعا کن مشکلم حل بشه دارم دیونه میشم از خودخوری منم برات آیة‌الکرسی میخونم عزیزم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تره کارم از گریه گذشته به آن می خندم..!
درکت میکنم عزیزم منم مشکل روحی فراون دارم که از مشکلات ونگرانیام نشأت گرفته از واسواس فکری بگیر تا پ ...

محتاجیم به دعا چشم

من تنها دلخوشیم همین چن تا نمازو و خداست وگرنه کسی به فکر ما نیست