2777
2789

مگر توی این سایت دانش آموزان هم هستند؟  

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درسخون باشی همه ی درس ها برات آسونه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

ببین از اول خوب بخونی سخت نیست 

ولی برا منی ک کل کلاسامون مجازی بود و فقد امتحانامون حضوری و هیچی بلد نبودم خیلی بد بود

سعی کن نزاری رو هم بمونه ، هر روز هر درسی رو دبیر داد، همون شب بشین بخون ، حتی اگه واسه فردا کلی تکلیف داشتی حداقل ی مرور بکن درس جدید رو

اینطوری پیش بری اصلا سخت نیست

سیزده به بالا  بله  متاسفانه

توی ایران اجازه دارن بچه ها که عضو سایتهای اینچنینی بشن؟ یعنی مثلا خانواده ندارن؟ نظارتی وجود نداره؟

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
منم دهمم ، بیام باهاتون درس بخونم تلوخدا🥲👈🏻👉🏻

اگه دوست داری بیا بخونیم مشکلی نیست خیلی هم حال میکنیم میتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم😇

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)