2777
2789
عنوان

رویاتون چی شد

90 بازدید | 17 پست

شما اگه جای ادمی باشین که دوسال پشت کنکور بوده 

و پایه ضعیفی داشته و مدرسه خوبی درس نخونده هی تلاش کرده و نشده رشته مورد علاقش رو بیاره  و الان دیگه نمیدونه چیکار کنه خستست از طرفی دیگه خانواده حمایت نخواهد کرد  باز ادامه می‌دادید؟

فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا آدمی بودم که خودم و واسه درس نکشتم

لیسانس روانشناسی دارمااا

ولی زندگیم و فدای درس نکردم .روانشناسی پیامنور اوردم رفتم.همونجا سرنوشتم عوض شد.زندگیم چرخید.خیلی راضیم.خدا خودش میدونه چیکار کنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من اگر جای اون بودم بازم تلاش می‌کردم برای آینده چون آینده رو خودت امروز میسغزی نه  هیچچ کس دیگه ایی 

و اینکه چند تا رشته برای خودم در نظر می‌گرفتم که اگر یکی نشد اون یکی رو بخونم 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من کلا آدمی بودم که خودم و واسه درس نکشتملیسانس روانشناسی دارماااولی زندگیم و فدای درس نکردم .روانشن ...

با لیسانس روانشناسی کاری تونستی پیدا کنی؟

آخه شنیدم باید حداقل ارشد داشته باشی

برای@شغل خوب

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

من کلا آدمی بودم که خودم و واسه درس نکشتملیسانس روانشناسی دارماااولی زندگیم و فدای درس نکردم .روانشن ...

من پرستاری و مامایی اینا میارم بقیه علوم پایه و مدیریت ها و رشته های آزاد حقوق و ..

میگن رشته ای که متنفری نرو من نمیتونم پرستاری و مامایی برم نمیتونم تا آخر عمرم آدمهایی رو ببینم تو محیط کارم که دادن آرزوی منو زندگی میکنن هیچ کس نمیفهمه نمیتونم از این شغل متنفرم شاید دارم کوتاه بینانه فکر میکنم هرکاری میکنم نمیتونم

فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز

با لیسانس روانشناسی کاری تونستی پیدا کنی؟آخه شنیدم باید حداقل ارشد داشته باشیبرای@شغل خوب

نه عزیزم شاید تو زندگی خیلی بدرد بخوره این رشته ولی کار کردن باهاش سخته و باید حدااقل ارشد باشی

من ولی شاغلم اما داخل مغازه ی خودمون ربطی به رشته م نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من پرستاری و مامایی اینا میارم بقیه علوم پایه و مدیریت ها و رشته های آزاد حقوق و ..میگن رشته ای که م ...

وقتی متتفری واردش نشو

چون این دوتا شغل دقیقا از اون دسته شغلایی هست که احتیاج به عشق و علاقه داره وگرنه هم خودت و نابود میکنی هم بیمارا رو

پرستاری بشدت سخته بشدتتتت فقط علاقه میتونه سختیش و کم کنه

نه عزیزم شاید تو زندگی خیلی بدرد بخوره این رشته ولی کار کردن باهاش سخته و باید حدااقل ارشد باشیمن ول ...

بله همینطور ه

زنده باشی انشالله 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔