2777
2789
عنوان

سند ازدواج شما پيش خودتونه يا خانوادتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4385 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا این مسایل بخدا ارزش حرص خوردن ندارن بی خیالش باش پیش شما باشه یا خانواده فرقی ندارن هر وقت نیاز باشه برید دفتر خونه ای که عقد کردین بهتون میدن یه کپی فک کنم ...واینکه ما هم سندمون پیش خودمونه

چگونه می توانم عاشق مادرم نباشم،وقتی که او...من را اول در بدنش،بعد در بازوانش،و بعد یک عمر در قلبش حمل کرد    

عزیزم سند باید خونه پدرت باشه چون متاسفانه یه سریا میتونن دست کاریش کنن🙄به هرطریقی شده ازشون بگیر برو بده پدرت

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
نميدونم بخدا🥲 اخه اون يكي جاريم هم گفت كه دست خانوادشه و بايد دست اونا باشه من خيلي بهم زور داره ...

دست خودتون باشه ک بهتره تا خانواده یهو اونا هم گمش میکنن چقدر عجیب من اولین بار هست که می‌شنوم سند ازدواج دست خانواده دختر باشه 

عزیزم سند باید خونه پدرت باشه چون متاسفانه یه سریا میتونن دست کاریش کنن🙄به هرطریقی شده ازشون بگیر ب ...

نه اینطوریام نیست سندازدواج مثل شناسنامه ست یکی دست شماست یکی دست محضردارمگه الکیه که دستکاری کنن