2777
2789
عنوان

سند ازدواج شما پيش خودتونه يا خانوادتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4385 بازدید | 147 پست
به چه دردي ميخوره؟ ميشه بگي

عزیزم من با پدرشوهرم بحثم شد از خونم بیرونم کرد نزاشت چیزی بردارم حتی شناسنامم موند خونم..منم رفتم دنبال کارای طلاق فقط به لج پدرشوهرم، اگه سند ازدواج خونه مامانم نبود نمیتونستم مهریه رو بزارم اجرا ..رفتم راحت گزاشتم اجرا.

اما خب بعدش شوهرم که از همه جا بی خبر بود چندین بار  اومد دنبالم منت کشی تا رفتم😂

تا یه زمانی دست بابام بود ولی خدا رو شکر به دلایلی دست خودم بود و تو موقعیت خاصی که فقط تو یه روز میشد برم و وکالت طلاق(حق طلاق)بگیرم این سند دست خودم بود و اگرنه دیگه محال بود شوهرم بیاد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه دردي ميخوره؟ ميشه بگي

ببین عزیزم 

خدایی نکرده اگه بحثی پیش بیاد و کار به قانون بکشه 

اول سند باید باشه اگه نباشه انقدر باید بالا پایین بیافتی که تا اون موقع تمکین نزن خوبه 

از طرفیم ممکن دست کاری کنن

یا به بهانه های مختلف مجبورت کنن از حقت بگذری

همون عندالمطالبه بکنن عندالمباسطه کافیه براشون

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:
واسع چی اینکارو کرون

خوانواده شوهر عمم راضی نبودن زیاد ولی اومدن خواستگاری خوب بودن انکار حل شده بود بعد با چرب زبونی بردن پیش خودشون مثل اینکه صورت مهریشو گم گور کردن که بدون مهریه طلاقش بدن😐اما شوهرش عممو از اونجا برداشت آورد الان خیلیم خوشبختن

عزیزم سند باید خونه پدرت باشه چون متاسفانه یه سریا میتونن دست کاریش کنن🙄به هرطریقی شده ازشون بگیر ب ...

تمام موارد داخل عقدنامه توی دفتر عقد و ازدواج ثبت شده خیلی راحت میتونن برن دفتر خونه و یه کپی برابر اصلش رو بگیرن

استارتر برای چی الکی حرص میخوری شما وقتی ازدواج میکنید باید بدونید تو ی جبهه هستید کنار همید ن مقابل هم چ اشکال داره دست خودتون باشه الکی ذهنتو درگیر این مسائل پیش پا افتاده نکن