2777
2789
عنوان

شوهر من و اخلاقهای خاصش

877 بازدید | 36 پست

سلام.

میخواستم راهنماییم کنین. من ازدواج دوممه و ۳۷ سالمه. شاغلم. خانواده محترم و مهربانی دارم. محل زندگیم از پدرم اینا خیلی فاصله داره. شوهرم فقط یه بار عید اومد خونه بابام و حالا هر چی پیش میاد میگه نمیام و منم بعد ۶ ماه واقعا دلتنگ بودم و خودم اومدم. نمیدونم اینو چکار کنم

یه بدی دیگه اینکه خیلی قهر میکنه. کوچکترین بحث منجر میشه به قهر و سومین ایراد متوجه شدم گاهی گل میکشه. میزانش خیلی متغیره. گاهی ماهی یه بار. گاهی هر هفته...راهنماییم کنید لطفا.

گل کشیدنش از دوتا ایراد دیگه اش خیلی خیلی بدتره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه قهر میکنه فردا هم براتون مشکل پیش میاد چون ی روز دو روز که نیس زن باید قهر کنه ن مرد 

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××

گل می‌کشه😐😶 خب خطرناک شد که پس فردا ی چی بدرتر میکشه

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
اره ولی نمیدونم چکار کنم.‌ 

عزیزم ببرش دکتر تا ترک کنه

بعد هم این که از خانواده شما احتمالا چیزی دیده که نمیخواد بیاد ، تا حالا ازش پرسیدین که دلیل نیومدتش چیه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

خواهرم که قضیه رو میدونه میگه تو تمام زندگیت شده اون و اصلا به خودت نمیرسی. میگه به خودت برس تا اونم بهت جذب بشه و برای خودت شاد باش. 

اخه تمام تنم شده ایترس. چجوری ساد باشم

میگه دلم نمیخواد بیام. دوره

عزیزم چند وقته ازدواج کردین؟؟

قبل ازدواج متوجه این چیزا نشدین؟