2777
2789
عنوان

شوهر من و اخلاقهای خاصش

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 36 پست
عزیزم چند وقته ازدواج کردین؟؟ قبل ازدواج متوجه این چیزا نشدین؟

۷ ماهه. قبلش دوست بودیم ولی دو هفته مونده به ازدواج شک کردم که همه مهمانها دعوت شده بودن. خیلی ناراحتم و خودمو سرزنش میکنم

۷ ماهه. قبلش دوست بودیم ولی دو هفته مونده به ازدواج شک کردم که همه مهمانها دعوت شده بودن. خیلی ناراح ...

الهی بمیرم برات😭😭😭😭

ازدواج دومتون هم هست ، خیلی سخته

اگر بترسونینش که طلاق میگیرم ممکنه گل کشیدن رو بذاره کنار؟؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی نمیدونم چکار کنم.‌ 

احتمالا بخاطر گل نمیاد که اونا متوجه نشن. 

قهر کردنش هم ممکنه ربط داشته باشه چون تاثیر داره رو خلق و خو.

نمی‌دونم ترکش آسونه یا نه.. اما ترک یه عادت ساده هم خیلی زحمت می‌بره. باهاش صحبت کن

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
الهی بمیرم برات😭😭😭😭 ازدواج دومتون هم هست ، خیلی سخته اگر بترسونینش که طلاق میگیرم ممکنه گل کشی ...

خدا نکنه عزیز دلم. بخدا ناراحتیمو قورت میدم. گاهی به رو خودم نمیارم. گاهی به روش میارم و دعوا میکنم. من مهریه ندارم و بجاش حق طلاق دارم. شدم ۴۴ کیلو از لاغری و غصه. 

۷ ماهه. قبلش دوست بودیم ولی دو هفته مونده به ازدواج شک کردم که همه مهمانها دعوت شده بودن. خیلی ناراح ...

گل کشیدنش رو ترک کنه درست میشه. چون فواصل استفادش زیاده راحت میتونه ترک کنه مگه اینکه خودش نخواد ترک کنه

خدا نکنه عزیز دلم. بخدا ناراحتیمو قورت میدم. گاهی به رو خودم نمیارم. گاهی به روش میارم و دعوا میکنم. ...

خوشگلم ناراحتیتو قورت میدی خدایی نکرده مشکل تیروئید میگیری عزیزم ، با خانوادت صحبت کن گلم، ازدواج دومت هستش بعد اینجوری که تو تاپیکهای قبلی گفتی حق طلاق داری ، ببین اگر واقعا درست نمیشه جدا شو عزیزم ، مگه آدم چه قدر زنده اس که همش عذاب بکشه ، 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

خوشگلم ناراحتیتو قورت میدی خدایی نکرده مشکل تیروئید میگیری عزیزم ، با خانوادت صحبت کن گلم، ازدواج دو ...

ببین بابام یه جوریه که بعد به مامانم ناراحتیشو خالی میکنه. دارم تحمل میکنم و همه ش میگم ایا واقعا دیگه راهی نداره؟ ازم میپرسن شوهرت خوبه؟ میگم بد نیست. چی بگم. گیر کردم

خدا نکنه عزیز دلم. بخدا ناراحتیمو قورت میدم. گاهی به رو خودم نمیارم. گاهی به روش میارم و دعوا میکنم. ...

قربونت برم قهر هم خیلی خیلی خیلی خیلی بده برای مرد من شوهرم زیاد قهر میکنه الان ۲ماهه 

زیاد از اینم قهر داشته واقعا کمر آدمو میشکونه وپیرت میکنه تجربه من از قهر شوهر

ببین بابام یه جوریه که بعد به مامانم ناراحتیشو خالی میکنه. دارم تحمل میکنم و همه ش میگم ایا واقعا دی ...

قربونت برم خواهر برادر نداری؟؟با مامانت صحبت کن و بهش بگو ، ببین مامانت چی میگه عزیزم

قربونت برم خواهر برادر نداری؟؟با مامانت صحبت کن و بهش بگو ، ببین مامانت چی میگه عزیزم

چرا خواهر برادر دارم. خواهرام واقعا راهی جز اینکه به خودم برسم به ذهنشون نمیرسه. با خودم گفتم به بابام زمانی بگم که دیگه بخوام اگه جدا شم. 

چرا خواهر برادر دارم. خواهرام واقعا راهی جز اینکه به خودم برسم به ذهنشون نمیرسه. با خودم گفتم به باب ...

الهی عزیزم😭😭😭😭

گلم خواهرهات درست میگن الان سعی کن به خودت برسی ، به خودت برس غذای خوب بخور که جون بگیری ، ۴۰ کیلو وزن خیلی کمه عزیزدلم ، الان ضعیف شده بدنت به خودت برس ویتامین بخور که حالت بهتر بشه ، بعد هم اگر درست نشد جدا شو ، چون فایده نداره اصلا