2777
2789
عنوان

شوهر من و اخلاقهای خاصش

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شما مهربونید. مرسی که باهام حرف زدید.... نمیدونم چجودی یه کم بیخیال شم که بتونم به خودم برسم.& ...

خوشگلم اگر خودت رو دوست داری ، به خودت  اهمیت میدی یه مدت بیخیالی طی کن عزیزم ، وگرنه بخوای حرص بخوری و خودتو اذیت کنی خدایی نکرده مریض میشی گلم ، فکر میکنی ام اس از کجا میاد،؟ از همین استرس و حرص خوردن میاد عزیزدلم، مراقب خودت باش

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

از اول مهر سعی میکنم برم باشگاه و شادتر باشم.‌این راهم امتحان میکنم

غذا هم خوب بخور عزیزدلم ، ویتامین مکمل خیلی به بدن کمک میکنه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

تا میام غذا بخورم انگار حالت تهوع میگیرم. یه بی اشتهایی عجیبی دارم. 

عزیزم چون حالت خوب نیست و نگرانی به خاطر همین حالت تهوع میگیری گلم ، سعی کن آروم باشی زیاد فکر نکن گلم ، میوه خیلی خوبه برات ، سیب خیلی خوبه موز خیلی خوبه برای دستگاه گوارش عزیزم، حتما موز و سیب بخور دورت بگردم