2777
2789

سر یه چیز الکی اگ براتون بگم بم میخندین با شوهرم مثلا قهر کردم 🥴😂 بچه نیسما امادلم گرفت خدایی

میخوام یکم کارای کوچیکی ک برام میکنه رو یادم بیارم🥺

من  شوهرم هرچی خودش در طول روز بخوره برا منم میگیره میزاره کنار حتی بستنی از شهری ک یکساعت فاصله داره با ما🥲

هروقت میره تو شهرا و من چیزی میخوام ک شهرستانمون نداره مث نون باگت‌. برام میگیره 

هروقت میخواد صب از خونه بره بیرون لپشو میاره بوسش کنم و بوس می‌کنه

شمام بگین کم کم یادم میاد

❤🌹

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 هیچ والا فقط حرصم میده فقط اینجاش خوبه که شیرین زبونه و لاو میترکونه با زبون ولی حرف عمل و مردونگی بیاد زااارت😐

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

البته خیلی چیزا بود ولی چون از چشم افتاده دیگه هیچکدوم از کاراش یادم نمیاد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
😐 هیچ والا فقط حرصم میده فقط اینجاس خوبه شیرین زبونه و لاو میترکونه با زبون ولی حرف عمل و مردونگی ب ...

😂

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

اینکه تو بحثامون صبوری میکنه و اصلا توهین و فحاشی نداره اگه ناراحت باشم انقدر مسخره بازی درمیاره تا بخندم و فراموش کنم ناراحتیمو اعتماد به نفسم رو بالا می‌بره و منو سوق میده سمت کارایی،که فکر میکنم نمیتونم انجام بدم مثل پدر حامیمه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی 🌙❤

دیگه اینکه اگ ببینه زخمی شدم یا درد دارم بشدت اعصابش داغون میشه با اینکه تو کارش همش با زخم و خون و تصادف اینا سروکار داره اما اگ عزیزاشو ببینه یه قطره خون میاد ازشون میمیره😂🥴رنگ ب رو نداره اون موقع 

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

من که مطمعنم دوسم نداره.اگه دوسم داشت اینهمه عذابم نمیداد...افسرده شدم دیگه

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین

اینکه تو این ۸ سال هیچ وقت دست روم بلند نکرده

اینکه وقتی مهمون میاد همش میاد میگ چی کم داری بگیرم و حواسش بهم هس ک کاری باشه بش بگم( اینو با توجه ب اخلاق برادرشوهرم و شوهر خواهرم میگم ک زن هاشون گله مندند ک وقتی مهمون میاد میرن باهاش میشینن نگاه ب ما زنا نمیکنن ک چی کم داری خانم😂😂)

اینکه جلو مادر خواهرش باهام بد حرف نزده و فحش نداده و دم در نمیاره پیششون مث بعضی مردا