2777
2789
دیگه بنده خدا باید چیکار کنه ایشالله همیشه همینقدر به یادت باشه😍چشام اکلیلی شد وقتی خوندمش

😂خب بدی هم داره‌.. من الان دارم فقط خوبی هاشو می‌گم.. 

مرسی عزیز دلم همچنین

چشم و دلت همیشه اکلیلی😂😘😘

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
😐 هیچ والا فقط حرصم میده فقط اینجاش خوبه که شیرین زبونه و لاو میترکونه با زبون ولی حرف عمل و مردونگ ...

همونم غنیمته ولی من خودمو میکشم شوهرم یکم لفظی با احساس بحرفع زیاد روش نمیشه ‌😂😂 اند احساسش عزیزمه گاااهی هم جیگر و عشقم اونم هروقت قهرم

جیگرتو بخورم فقط تو عقد چن بار گف🥴و خوشگلم و خانومم

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که مطمعنم دوسم نداره.اگه دوسم داشت اینهمه عذابم نمیداد...افسرده شدم دیگه

الهی

عزیز دلم گاهی مردا بلد نیستن چطور ابراز علاقه کنن خب

منم خیلی سختی کشیدم .. تازه یه سال هس بعد ۸ سال .. اخلاقامون اومده تو مشت هم

ولی من خیلی ازلحاظ لفظی احساساتی هسم شوهرم نه برا همین تو عقد همیشه فکر میکردم دوسم نداره با اینکه من شدیداااا ابراز علاقه میکردم بش

تو جلو برو ببین بهتر نمیشه رابطه تون 

این رسما عاشقته شوهر من جلو من چیز‌میز میخوره تعارفم نمیکنه بیتربیت😐

😂😂😂😂😂تو هم بخور تعارف نکن

تو خونه ما جنگ سر خوردنه اون همیشه قهر میکنه ک تو هیچی کوفت نمیکنی و اشتها نداری🥴🥴🥴 این کوفتو مامانمم میگ😂😂 آبجیم میگ این دیگ فوران احساس مامانه 

البته خیلی چیزا بود ولی چون از چشم افتاده دیگه هیچکدوم از کاراش یادم نمیاد

عزیزم خب هروقت دل چرکین میشی از شوهرت باید خوبی هاشو بیاد بیاری و متقابلا شوهر هم همینطور

وگرنه همه چیا ب طلاق ختم میشه خدای ناکرده

خدایا یکی از این شوهرت لطفاً😍🤣

🤣🤣🤣🤣الان اگ اخلاقای بدشو میگفتم همه تون میگفتین پیف پیف 

مثلا اینکه بخوای بری دشویی باید خبر بدی بش و اجازه بگيري

باید خونه همیشه مرتب و تمیز باشه

باحجاب باشی

آدم غیر قابل پیش بینی هس . تو کارهاش هم مشورت نمیگیره ازم. این بخاطر ۱۲ سال تفاوت سنی مونع ک منو هنو بچه حساب میاره.  

🤣🤣🤣🤣الان اگ اخلاقای بدشو میگفتم همه تون میگفتین پیف پیف  مثلا اینکه بخوای بری دشویی باید خ ...

بازم خوبه بفکرته

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

الهی عزیز دلم گاهی مردا بلد نیستن چطور ابراز علاقه کنن خب منم خیلی سختی کشیدم .. تازه یه سال هس بع ...

منم هشت ساله ازدواج کردم،دوتابچه دارم..ولی روز به روز داره زندگیم بدترمیشه..خودم که خیلی خسته شدم

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین
منم هشت ساله ازدواج کردم،دوتابچه دارم..ولی روز به روز داره زندگیم بدترمیشه..خودم که خیلی خسته شدم

🥺🥺🥺💔💔 دلیلشو پیدا نکردی؟

خدا بمنم بچه بده🥲 یکساله منتظریم

🥺🥺🥺💔💔 دلیلشو پیدا نکردی؟ خدا بمنم بچه بده🥲 یکساله منتظریم

نه،کلاازبخت منه..ازهیچی شانس نیاوردم..هیشکیوندیدم که مثل همسرمن باشه..خیلی داغونم...کاش هیچوقت باهاش ازدواج نکرده بودم

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین