به همین خیال باش من خودم جنگیرم جن از من میترسه طرفم نمیاد🤭😅😂🤣
هیچی سرساعت دقیقا ۳ همون کاری که که بچه ها گفتن انجام دادم ۴ آیه سوره جن رو برعکس خوندم.
همونجوری که کاربرها گفته بودن اونا گفتن ۱ آیه ولی من تازه ۴ آیه خوندم و نه جنی ظاهر شد نه موجود ماورایی شبم به راحتی خوابیدم بختکم ندیدم.😊
نمیگم جن وجود نداره بله اسمش تو کتاب آسمانی قرآن هم اومده قرآن هم کلام خداست و سوره ای به اسم جن وجود داره.
اونا هم مانند انسان زن و مرد و بچه دارن و اونا هم به نوبه خودشون تو دنیای خودشون زندگی میکنن و چه بسا موجودان ماورایی هم زیاد باشه که اونا هم به نوعی دارن زندگیشون رو میکنن ولی همه این موجودات ماورایی، انسان، و اجنه بینشون یه مرز و خط قرمزی هست مثل یه پرده که مرز دنیای اونها و انسان رو از هم جدا میکنه و نمیزاره به راحتی اجنه یا موجودات ماورای بتونن وارد حریم انسانها بشم چه برسه آسیب زدم و تسخیر کالبد انسان.
همه ما بندگان پروردگاریم چه شیطان چه اجنه چه موجودات ماورایی چه انسان اختیارمون دست خداست اگر این موجودات و اجنه میتونستم به راحتی مثل مورو ملخ بریزن تو خونه ها و خودشون رو نشون بدن یا اذیت و آزار برسونن و انسانهارو تسخیر کنند سنگ رو سنگ بند نمیشه و دنیا به هم میریخت خدا هم همچین اجازه ای رو به هیچکدوم از اون موجودات نمیده.
به این تاپیکم حتما یه سر بزن تا اخر تاپیکم رو بخون امروز مطالب جالب و مفیدی گذاشتم ممنون
**این تاپیکم بیا تا آخر تاپیک بخون
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9402171&slug=هر-اتفاقی-توضیحی-دارد-فقط-کافیه-با-عقل-و-علم-ریشه-اون-ق&postId=252828128