سلام دوستان من یدونه جنین آ ب مثبت مورولا دارم پنج روزه انتقال میدن بهم حالا دکترم گفت بنظرم یبار دیگه دارو استفاده کن پانکچر بشی چندتا دیگه جنین بشه بعد انتقال بدی گفتم نه همین یدونه رو انتقال بدیم گفت پس خراش رحم هم میدیم که شانست بره بالا حالا خیلی ناراحتم خیییلی یعنی ممکنه بعداز ده سال این یدونه هم نشه؟
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هنوذ انتقال ندادی و غصه میخوری برو توکل کن بخدا اگه ب دلت افتاده انتقال بده که مثبتی عزیزم&nb ...
امروز کلی گریه کردم بنظرت به حرف دکتر گوش میداذم بازم پانکچر میشدم بهتر بود؟من گفتم انتقال بدیم ولی دلم خیییلی روشن بود الان خیلی ناامیدم خیییلی
من ختی رفتم لباسم براش دیدم خدایا خودت کمکم کن😔
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
نگران نباش اگه خدا بخواد میشه من کلا دوتا جنین داشتم انتقال داد یکیشم ۸ هفته رشدش متوقف شد ولی ...
دوتا جنین انتقال دادی؟پسرت جنین دوم بود؟
نگران نباش اگه خدا بخواد میشه من کلا دوتا جنین داشتم انتقال داد یکیشم ۸ هفته رشدش متوقف شد ولی ...
من کلن یدونه جنین دارم فردا داریم میریم مشهد میخام بسپرمش به امام رضا خیلی نگرانم و ناراحت خیلی گریه کردم اگه نشه دیگه نمیرم پانکچر و بقیه مراحل این اولین و آخرین بار بودبنظرتون بوده کسیکه یه دونه جنین انتقال بده و بشه؟
اسی نترس توکلت بخدا باشه زن داداشم بعد ۱۲ سال انجام داده الان هم الحمدولله ۳ ماه ونیمشه شما هم تا میتونی از استرس وناراجتی دوری کن
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
من ی جنین داشتم همونو انتقال دادام و مثبت شدم و دکترم گفت پانکچر نخواستم چون دیگه حوصله درد سر ...
چند وقتته؟من فردا دارم میرم امام رضا جلو حرم از ته دلم میخام خونریزیت قطع بشه و نی نیتو سالم بقل بگیری به حق امام رضا
من کلن یدونه جنین دارم فردا داریم میریم مشهد میخام بسپرمش به امام رضا خیلی نگرانم و ناراحت خیلی گریه ...
چرا که نه خواست خدا باشه چرا نمیشه فقط ناامید نباش
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
دوتا جنین داشتم انتقال داد دوتاشو باهم دوتاشم بودن تا هشت هفته بعدش رشد یکیش مت ...
دکتر به منم گفت بزار بازم پانکچر کنیم دوتا بهت انتقال بدیم من گفتم نه همینو انتقال بده بنظرت دوتا میشد بهتر بود؟
اسی نترس توکلت بخدا باشه زن داداشم بعد ۱۲ سال انجام داده الان هم الحمدولله ۳ ماه ونیمشه شما هم تا می ...
اونم یدونه انتقال داد؟