2777
2789

سلام دوستان

من دیروز که روز ۱۷ دوره بود رابطه بدون جلوگیری داشتم..روز های قبلش رابطه نداشتما..دوره هام بین ۲۸ تا ۳۰ روز.احتمال بارداری وجود داره؟ برام

کیا مثل من بودن باردار شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من عزیزم. هر ماه فرق داره شاید دیر تخمک گذاری داشته باشی قرار نیس حتما وسط سیکلش باشه تخمک‌گذاری ...

من کیت نزدم ولی علائم تخمک گذاری ندارم... تازه من کم کاری تیروئید هم دارم  و قرص میخورم

اگر این دوره ات ۳۰ روزه باشه 

یعنی تخمک گذاری روز ۱۶ بوده 

و احتمال بارداری زیاده 

من دوره هام ۳۰_۳۲ روزه بود 

با اقدام روز ۱۹ باردار شدم

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
برا من گاهی ۲۸ گاهی ۲۹ و ۳۰ هستش

دیگه پس هر چی قسمتت باشه 

بستگی به این داره که این دوره ات چند روزه بوده 

البته من خودم بار دیگر بین روز ۱۰ تا ۲۰ جلوگیری داشتم ولی بازم حامله شدم . 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.