2777
2789

خیلی نگران دخترمم. حدود 4 سالشه کسی باهاش دوست نمیشه..حتی وقتی هیچ کس نباشه با دختر من بازی نمیکنن. از نظر پوشش همیشه بهترین هارو براش فراهم کردم. حتی وسیله هاش. دختر خیلی مهربونی ام هست. روزی 100 بار بهم ابراز علاقه میکنه. حس میکنم چون به دوستاش هم زیادی توجه میکنه اونا دست کم میگیرنش. خیلی نگراتم خیلی. این قضیه حتی منو از خواب و خوراک انداخته. مامانم میگه زیادی حساس شدی ولی نگرانم این وضعیت تو روحیه بچه ام تاثیر بذاره

خدایا مرسی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی کوچیکع مهد کودک برع بیشتر با بچه ها اشنا میشع

آخه احساس میکنم با این بچه های اطرافش اعتماد به نفسش داغون میشه اونوقت قطعا تو مهد و مدرسه هم تاثیر میذاره

خدایا مرسی  
عزیزدلم. بیشتر ببرش بین بچها بالاخره ی دوست پیدا میکنه

حتی دختر عموش که با خودش هم سن هست باهاش بازی نمیکنه. آخه چرا؟؟ 😭😭دخترم نه زشته نه بد لباس نه بد اخلاق

خدایا مرسی  

من خودم سوار تاکسی بشم 

از مغازه خرید کنم پول یا کارت رو میدم پسرم ایشون میده به مغازه دار

تشکیقش میکنم وارد جایی شدیم با صدای بلند سلام بده 

تشویقش میکنم 

بازی میکنم باهاش و اجازه میدم برنده بشه 

کشتی میگیریم منو میزنه زمین میگم چقدر قوی هستی 

رفتارهای خوبش رو بولد میکنم 

شهبا قبل خواب میگم بهترین پسر دنیا رو دارم بهت افتخار میکنم

بنظرم حساسیت شما بجاست. من خودم از بچگی همین مشکل رو داشتم، هنوز هم دارم، چون اعتماد بنفسم پایینه. واسه پسر خودمم نگرانم، پسرم با هیچکس بازی نمیکنه، همیشه هم فقط چسبیده به تودم.

😑😑 من بچه بودم اصلا با هیشششکی نمی ساختم غیر از دوتا پسرای دوست بابام و باهم بزرگ شدیم مشکلیم پیش ...

آخه شما خودت با کسی نمیساختی. اما دخترم مهربونه. بچه ها باهاش بازی نمیکنن

خدایا مرسی  

من مجردم ولی اول از همه باید بهش حس ارزشمندی بدید. تشویقش کنید باهاش حرف بزنید به حرفاش گوش بدید براش وقت بزارید 

من چند وقت پیش رفته بودم باغ کتاب اونجا یه قسمتی داره شبیه کنسرت خیلی کوچولو بچه ها میرفتن اونجا، آهنگ بی کلام پخش میشد، یه بچه میرفت رو سن و میخوند باهاش واقعا لذت بردم از اینکه همچین چیزی گذاشتن برای بچه خیلی تو اعتماد به نفسشون مؤثره

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بنظرم حساسیت شما بجاست. من خودم از بچگی همین مشکل رو داشتم، هنوز هم دارم، چون اعتماد بنفسم پایینه. و ...

آخه دختر من جوری شده که بقیه باهاش بازی نمیکنن اون خیلی میره سمت بچه ها... نمیدونم چیکار کنم براش

خدایا مرسی  
توی اجتماع بچه ها دوسش دارن؟ 

هرچی بیشتر بره بین بچه‌ها، هم یاد میگیرا چطوری باهاشون بازی کنه و از طرفی بقیه هم کسی رو که بیشتر میبینن ناخوداگاه بیشتر باهاش رغبت دارن بازی کنند...