2777
2789
عنوان

عینک زدن چشمارو زشت میکته؟

1396 بازدید | 18 پست

پف زیرر چشم ک میگن درمان نداره؟ میگن با عینک زدن طولانی میاد زن دایی خودمم اینطور شد

من کنکوری ام موقع مطالعه باید بزنم و سنگین هم هست عینکم

وای چشمام فقط خوب بودن 😭اگ زشت میشن بگید 

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکساله تو نی نی سایتم حرف از عینک نبوده همش مادر شوهر خواهر شوهر خیانت و شام و ناهار بوده حالا ک من عینکی شدم حرف از عینک شد اونم ک میگن زشت میکنه😭

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
یکساله تو نی نی سایتم حرف از عینک نبوده همش مادر شوهر خواهر شوهر خیانت و شام و ناهار بوده حالا ک من ...

عزیزم چه ربطیی داره بابا من خودم عینکیم بعد اصلا کی گفته عینکیا زشتن بنظرم جذابترن 😐💔

.
یک حالت مطلومانه، چشما یک کم گود میشه، تیغه بینی هم یک کم تاثیر میگیره.  ولی چاره ای نیست. ...

خب ببین من نمره چشمم هفتاد پنح صدمه نیم استیگماته ینی نزنم عینک؟ برا مطالعه میزدم

امسال هم کنکوری

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم