2777
2789
آزی جان مدلتون بسیار ساده است. خودتون رو اذیت نکنید فقط کافیه بتونید پارچه اش رو پیدا کنید و به هر خیاطی بدید میتونه براتون بدوزه. چیزی که توی این مدل مهمه پارچه اشه. که حتما حتما هم باید خودتون تهیه کنید چون احتمال خیلی زیاد عینش رو نمیتونید پیدا کنید و باید از بین چند تا پارچه که بهش نزدیکه انتخاب کنید که خب به سلیقه خودتون باشه خیلی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سایزتون 44 به بالا هست و براتون مهمه که لباستون چاق نشونتون نده، نه این مدل مناسبتون نیست. چون مدل های عبایی خواه ناخواه کمی آدم رو پرتر از چیزی که واقعا هست نشون میده.
البته طرح عمودی که تو پارچه هست بسیار خوبه برای اندام های درشت اما کل مدل مانتو چاق نشونتون میده.
کسایی که میخوان لاغرتر از حالتی که هستند به نظر برسند باید مانتوهایی بپوشند که آستین معمولی (سر شانه) داشته باشه یا کلا سارافون باشه و زیرش بلوز بپوشند.
آستین های سرخود، عبایی و رگلان باعث بزرگ تر به نظر اومدن اندام میشند.
آزی جون پارچه ش خوشگله ولی مدلش ساده س

خانوم طراح اونایی که هیکل درشتی دارن و کمی هم اضافه وزن شما مدلی دارین بهشون پیشنهاد بدین منظورم عکسه

و آیا خودتون سفارش میگیرین؟
کسى که از چیزى میترسد، از آن فرار مى کند و کسی که از خدا مى ترسد به سویش مى رود.
ببینید کلا طرح های عمودی توی پارچه براتون مناسبه اما با مدل هایی که آستین داشته باشه. سارافون هایی هم که توی کمرشون گودی کمر مناسبی داشته باشند باعث میشند که آدم باریک تر به نظر بیاد.
مانتوی راسته با یه مقدار فون خیییییلی کم براتون مناسبه. اگه قد بلندی دارید مانتوی راسته که تو قسمت کمرش گودی مناسب داشته باشه با قد حدود 120 بهترین گزینه است.