2777
2789

سلام دیشب خواب دیدم یکی از اقوامشان بچه دار شده ،یه پسر بچه خوشگل با چشمای طوسی  و یه چشم اضافه وسط پیشونیش

تو خواب خیلی چیز عجیبی نبود ۳تا چشم داشتنش انگار

تعبیر بلدی

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم

ایشالا که خیره 

شاید یعنی یه استعداد اضافه تر داره یا مثلا یه نعمت اضافه تر به همچین چیزی

نمیدونم میخوای صدقه بده 

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
اون یدونه داره نه نییت

من یبار دیدم یکی نشسته روبه روم اول دوتا چشم داشت تا اینکه سرمو برگردوندم اون طرف  و یه لحظه  نگاهش کردم دیدم یدونه هم رو پیشونیش داره با خودم میگفتم یعنی دجاله😐😂

بلاخره خواب شیطانیه 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

سلام عزیزم 

میدونم خیلی سال گذشته 

اما خب میخوام از تجربیاتت بم بگی😅

راستش پسرم کلاس دومه 

اما چون پارسال مجازی بودن

از مدرسه میترسه و بشدت بهم وابسته اس

لطفا اگه پستی ک گذاشتمو دیدی

حتما راهنماییم کن🌺

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍