2777
2789
عنوان

این چه حسیه؟

152 بازدید | 12 پست

تاحالا حس کردین یه آدم که از نظر بقیه کاملا معمولیه تازه ممکنه عیب هایی هم داشته باشه اما جور عجیبی توی دل شما نشسته؟

بدون هیچ دلیل خاصی و این که تا حالا این حس رو به هیچ کس نداشتین

سنتون هم کم نیست که از روی نوجوونی اینو بگین و از لحاظ احساسی منطقی ترین فرد خانواده شناخته میشید 

دوام این حس تا کی هست؟

ممکنه بعدها ازش زده بشم وقتی عیب هاش به چشم بیاد؟

خیلی ذهنم درگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر کن من رو هر کی کراش میزنم ادم حسابی فوق العاده همیشه همشوووووون از خودم سر تر و بهتر  ...

این جوری آدم افسردگی می گیره که 

بهتره ذهنتو با چیز دیگه ای مشغول کنی تا کمتر به اون افراد فکر کنی

این جوری آدم افسردگی می گیره که  بهتره ذهنتو با چیز دیگه ای مشغول کنی تا کمتر به اون افراد فکر ...

حالا نگو ابراد انگار یه دسته تو سرمن 🤣

Love by love♡sout korea  ♡lovly Kdram♡my languege is korean 태한민국 촣아해유 
منم این حسو نسبت بهش داشتم ولی بعد چند ماه یه کاری کرد باعث شد ازش چندشم بشه.. 

این رفتارشو هیچ وقت ندیده بودید؟

فکر می کردید روزی این اتفاق بیفته یا واقعا ازش بعید بود؟

حالا نگو ابراد انگار یه دسته تو سرمن 🤣

با توجه به اسم پروفایلت گفتم😂

من وقتی نوجوون بودم عاشق همشون بودم همش از سریال جواهری در قصر شروع شد و با سریال دونگی به اوج رسید ولی دیگه مثل قبل علاقه ای بهشون ندارم

باید ببینی چی باعث این حس شده؟ ظاهرش؟ اخلاقاش؟ رفتارش؟  

به خاطر ظاهرش نبوده 

با اخلاقش زیاد آشنایی ندارم

رفتارش شاید

یه جورایی مهربون و با محبته 

تو رفتارش چیز بدی ندیدم آدم ساده ایه 

من اولش فکر کردم زیاد ازش خوشم نیومده اما وقتی مشکلی براش پیش میاد قلبم می گیره دوست ندارم اتفاقی براش بیفته وقتی یه خانوم اطرافش می بینم حساس میشم اما به روی خودم نمیارم 

با خودم میگم اگه این شخص برات مهمه چرا این قدر تردید داری و می ترسی و اگه برات مهم نیست چرا این قدر روش حساسی با خودم درگیرم کلا من هیچ وقت این شکلی نبودم😅

به خاطر ظاهرش نبوده  با اخلاقش زیاد آشنایی ندارم رفتارش شاید  یه جورایی مهربون و با محب ...

احتمالا از آدمایی که برخوردهای ساده و صمیمی دارن خوشت میاد و احساس آرامش و امنیت میکنی برخلاف عام مردم که این تیپ افراد جذابیتی براشون ندارن!
این حس ، علاقست، این تردید و ترس هم بخاطر جدال احساس و منطقه.
 درگیری های ذهنی نشون میده به حدی رسیدی که با توجه به شرایط  آنالیز کنی و تشخیص بدی مناسب هم هستین یا نه.