2777
2789
والا ما خودمون درست کردیم اصلا به صرفه نشد  از دویست کیلو گوجه ۲۰ کیلو رب شد

خیلی کم شده من ۸۰ کیلو‌ گوجه گرفتم ۱۵ کیلو‌رب بهم داد 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اره ولی سخته😑

من گوجه میگیرم دوسه روز تو آفتاب میزارم بعد میدم بیرون چرخ میکنن .میام میزارم رو‌ تک شعله از صبح تا عصر آماده میشه ..اصلا اذیت نمیشم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گوجه میگیرم دوسه روز تو آفتاب میزارم بعد میدم بیرون چرخ میکنن .میام میزارم رو‌ تک شعله از صبح تا ...

اره ما هم اونجور میکنیم ولی نمیدونم من زورم میاد😂

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
اگه به ديدن باشه بايد خيلي چيزهارو حذف كرد و نخورد همه چيز رو خودمون از پايه درست كنيم

خیلی چیزها رو حذف کردم و خودم از پایه درست میکنم 

خوبی شهر کوچیک و روستا همینه بیشتر چیزها از خودته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دایی خدا بیامرزم گوجه می‌کاشت می‌فروخت  گوجه های سالم برای فروش تو بازار و میدون بود  گو ...

دقیقا اینا که خوبه آرد میزنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ