2777
2789

من رب سفت و خیلی خوب خریدم کیلویی ۱۰۰تومن در حدیه که تو ظرف نوشابه نمیشه ریخت انقد سفته 

اما نوشابه ها هم ۶۰ تا ۷۰ 

اما چون اونارو شل برمیدارن بعد یه مدت گاز دار میشه 

رب کارخونه رو من دیدم چطور درست میکنن اصلا خوب نیست اصلاااا

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بنظرم رب خونگی نمیصرفه پول گوجه دردسر اخرشم رنگ غلظت رب کارخونه رو نداره  الان همه ریپ ...

دقيقاااا

من از رب خونگي بخاطر اين متنفرم كه غلظت تو غذا رو بهم نميده

رنگ جذابي تو غذا نداره

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
دقيقاااا من از رب خونگي بخاطر اين متنفرم كه غلظت تو غذا رو بهم نميده رنگ جذابي تو غذا نداره

اگه چیزی که من دیدم رو میدید عمرا رب کنسروی میخرید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ما به یکی سپردیم برامون گوجه بیاره کیلو ۵تومن .من هر سال نزدیک ۲۵۰تا ۳۰۰کیلو گوجه میخرم تا یه سال ربم رو در میارم ..

طرفهای ما رب کیلویی ۵۰تومنه 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

اگه به ديدن باشه بايد خيلي چيزهارو حذف كرد و نخورد همه چيز رو خودمون از پايه درست كنيم

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

دایی خدا بیامرزم گوجه می‌کاشت می‌فروخت 

گوجه های سالم برای فروش تو بازار و میدون بود 

گوجه های له شده و سیاه برای کارخونه 

یه بار باهاش رفتم که گوجه های کارخونه رو بدیم بهشون 

دم در کارخونه پر سیب زمینی و کدو بود 

ازشون پرسیدم که اینارو میخواید چیکار گفت اینا لعاب  رب غذاتونه😟 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
دقيقاااا من از رب خونگي بخاطر اين متنفرم كه غلظت تو غذا رو بهم نميده رنگ جذابي تو غذا نداره

غلظت رو با آرد هم میشه داد ب غذا

یاید ببینی اون رنگ و غلظتی ک توی رب صنعتی هست از کجا میاد. وگرنه گوجه ک غلظتی نداره

۶۰۰ گرم رب اماده رو ببین‌تو چقد غذا میریزی رب خونگی رو هم نگاه کن

البته منم اولین بار پختم همیشه اماده میگرفتم ولی این باری ک پختم خودم خیلی خوشم اومد

غلظت رو با آرد هم میشه داد ب غذا یاید ببینی اون رنگ و غلظتی ک توی رب صنعتی هست از کجا میاد. وگرنه گ ...

من اطرافيانم خيلي رب خونگي در ميارن عالي ميشه رب هاشون ولي مندوست ندارم

ته نشین میشه ن طعم ن رنگ ما از چند نفر مختلفم خریدیم همونجوری بودن تازه پول گوجه دردسرشو بخوای در نظر بگیری نمیصرفه مثلا ی قاشق رب بازاری بزنی برابری میکنه با ۴ ۵ قاشق رب خونگی       تا بوده از همین ربا استفاده میکردیم بنظرم اماده بهتره

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره