2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23405 بازدید | 167 پست
عزیزم سیتی آنژیو نشون داد؟یا مستقیم آنژیوگرافی کردن؟

تست ورزش انجام دادن... نتونستن چند ثانیه بیشتر دووم بیارن روش حالشون بدشد... همونجا دکتر نامه داد واسه آنژیو... بله مستقیم آنژیو که متاسفانه جواب نداد آنژیو و از همونجا اورژانسی رفتن اتاق عمل.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
منظورتون منم؟ برای دوستمون ریپلای زدید🤔 من سیتی‌آنژیو انجام دادم

سلام مامری جان، حالتون بهتره شکرخدا؟ جواب سیتی چی شده؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست ورزش انجام دادن... نتونستن چند ثانیه بیشتر دووم بیارن روش حالشون بدشد... همونجا دکتر نامه داد وا ...

عزیزم خدا بهشون سلامتی بده ان شاءالله

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸
عزیزم خدا بهشون سلامتی بده ان شاءالله

زنده باشید و سلامتی مهمون دائمی وجودتون🙏🏻

عزیزم میخواستم بدونم مشکلی که برای همسرشون به وجود اومد با سیتی آنژیو مشخص شد یا نه شما جوابش و گرف ...

بله جوابش دوروز بعدش اماده شد

و دکتر متوجه مشکل مادرزادی در قلب شد

🌻🍃💕
سلام مامری جان، حالتون بهتره شکرخدا؟ جواب سیتی چی شده؟

سلام عزیزدلم

تشخیص دکتر وجود یک مشکل مادرزادی در قلب هست که تعدادی از رگ‌های اطراف بافت، راهشون رو از یه جایی به بعد جدا کردن و رفتن از داخل قلب رد شدن و باز اومدن بیرون، در حالی که در حالت عادی، تمام رگها باید فقط دور و اطراف قلب باشن،

و برای همین از بچگی انقدر ضعف و تپش قلب داشتم، و یا از پله با سختی رد میشدم،

ممنونم ازت مهربانم که حالم برات مهم بود

خیلی التماس دعا دارم ازت عزیزم

🌻🍃💕
بله جوابش دوروز بعدش اماده شد و دکتر متوجه مشکل مادرزادی در قلب شد

گفتش در حالت عادی،تمام رگهاو مویرگها از اطراف قلب حرکت دارن، ولی در قلب شما، تعدادی از این رگها ‌و مویرگها، از یه‌جایییهو راهشون کج کردن رفتن ازتوی بافت قلب ردشدن و باز اومدن بیرون،

برای همین انقدر زود خسته میشی، چون با دویدن و کار کردن، ضربان بالا میره و اون قسمتها از رگها و مویرگهاکه داخل قلب هستن، بر اثر فشار بافت قلب، دچار تنگی و فشار میشن،

و خون هم سختتر ازشون عبور میکنه،

و تمامی ضعفهای جسمی و ناتوانی در دویدن، بخاطر همون هست

🌻🍃💕
سلام عزیزدلم تشخیص دکتر وجود یک مشکل مادرزادی در قلب هست که تعدادی از رگ‌های اطراف بافت، راهشون رو ...

سلام مامری جان، ممنونم که پاسخم دادی، نتیجه چی شد باید دارو مصرف کنی یا نظر دیگه ای دارن دکتر؟ 

الهی الهی همیشه سلامت باشید و قدرت جسمانیتون هم عالی باشه. 🙏🏻

سلام مامری جان، ممنونم که پاسخم دادی، نتیجه چی شد باید دارو مصرف کنی یا نظر دیگه ای دارن دکتر؟  ...

سلام عزیزم ایشون گفتن اصلا نمیشه عملی انجام داد چون در اون صورت باید قلب پاره بشه و هی دکتری ریسکش رو نمیپذیره،

گفت عمر انسان در این موارد کوتاه‌ترمیشه هرچند عمر دست خدا هست ولی باید خیلی مراقبت کنی و اصلا نگران چیزی نشی

اگر توی خیابون با موتوری یزی کیفتو زدن هم دنبالشون ندو چون دویدن یهویی بلندشدن یهویی برات خوب نیست،

همچنان درگیر هستم دیگه،مثلا موقع بالارفتن از پله خیلی آروم میرم ولی بااین‌حال حالم بدمیشه، موقع غذا دوتاقاشق که میخورم،میفتم باید کمی دراز بکشم، و مشکلات روزمره‌ی دیگه که سالها بود درگیرش بودم

ممنونم ازت که حالمو پرسیدی نازنین‌جانم

قطعاً شما یکی از بنده‌‌های خوب خدا هستید مهربانم

آرزوی سلامتی و دلخوشی برای خودت و خانواده‌ی گلت بدرقه‌ی نگاه قشنگت💛💚

🌻🍃💕
سلام دوست من انشالله که بهتر شده باشین شرمنده سوال داشتم ازتون. هزینه سی تی انڗیو چقدر شد؟بیمه قبول ...

سلام عزیزم

همسر منم باید سی تی انژیو انجام بده

بیمارستان بانک ملی ۳.۵۰۰ میلیون انجام میده، آزاد

بیمارستان قلب تهران گفت از ۲ تومن شروع میشه، اونم آزاد، با این ک بیمارستان دولتیه ولی سی تی انژیو رو انگار همه ازاد انجام میدن

شما جایی قیمت گرفتی؟