2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23268 بازدید | 167 پست
همسرمن تو 36 سالگی اینطوری شدن.. اایشون لاغر و بقول دکتر خیلی پاستوریزه هم بودن... نمیدونم واقعااا ...

عزیزم همسر شما چیکار کردن؟ شوهر من ۴۳ سالشه، سه تا رگ قلبش گرفتگی داشت. دو تا رو استنت گذاشتن و یکی بالون. شوهر من یه کم اضافه وزن داشت ولی خیلی اهل ورزش هست. خیلی نگرانم براش

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خداروشکر. من ندیده بودم. مشکلی نداشتی خداروشکر؟الان اون خستگی وسرگیجه و.... خوب شده؟

نه بدتر شده

نابودم اصلا

از هفته‌ی پیش، شاهرگ پشت قلبم سه بار گرفتگی پیدا کرده و درد کل بدنمو درگیر کرده گخصوصا درد گردن،

دوبار رفتم پیش ماساژور، رگ رو باز کرد اما گفت از قلبته، و دوباره فرداش گرفت، دیگه نرفتم و قرص شل کننده خوردم که دردم بیفته

حالت سکته دارم انگار چربیم بالاست

از پریروز پریود شدم کمی بهترم

نوبت دکتر قلب گرفتم ببینم نظرش چیه.

شما مشکلتون چیه؟

🌻🍃💕
نه بدتر شده نابودم اصلا از هفته‌ی پیش، شاهرگ پشت قلبم سه بار گرفتگی پیدا کرده و درد کل بدنمو درگیر ...

سلام عزیزم خوبی ؟من باوجود سرگیجه م کلیییی تایپ کردم واست اینقدر گیجی ومنگی دارم حواسم نبود شماره تماسمو آخرالامر گذاشتم  فکرکردم توی پیامهای دعوت به دوستی دارم مینویسم خوشبختانه سریع تونستم پاکش کنم پیاممو.  عزیزم دعوت به دوستیمون قبول کن تالارهای تماسم اونجا بذارم روبیکا یا وات یا .. پیام بده ویس بدم راحتتره. ممنونم

منم ۳۵سالمه از بچگی خیلی ضعیف بودم و کم‌توان نسبت به هم‌سن‌هام، یا حتی از خودم کوچکتر، چندباری هم ...

ضربانت بالا میره ؟؟ خودت حس میکنی ؟؟ 

من علائم شما رو داشتم اما میدونستم ضربانم بالا میره هر بار حالم بد بود نبضمو میگرفتم مشکل اریتمی داشتم کسی هم تشخیص نمیداد در نهایت بعد چهار سال پیگیری تشخیص دادن 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده