2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23275 بازدید | 167 پست
این روزا دیگه خیلی زندگی کردن برام سخت شده، نفسم دیگه بالا نمیاد و دیگه پنج‌تا پله هم بالا برم، تقر ...

سلام عزیزم

حتما چندین مرتبه زالودرمانی انجام بدید

خیییلی از بیمارایی که به خاطر گرفتگی عروق قلبی باید جراحی قلب باز میشدن، با چندین مرحله زالودرمانی مشکلشون کامل رفع شده!!!

من خیلیا رو دیدم بالا رفتن پله که هیچ... حتی نفس کشیدن تو خوابم براشون عذاب شده... ولی زالو گرفتگی عروقشونو کامل باز کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علایم اولیه چی بود  منم درد دست چپ و سینه و تنگی نفس و خستگی زیاد دارم تا الان گفتن از معده هس ...

شما که تو خانوادتون ارثی هست مشکل قلب، لطفا تحت نظر دکتر قلب باشید.

همسرم علائم اولیشون... درد مابین قفسه سینه و جناغ سینه، کمی بالاتر قفسیه سینه تا چونشون انگار قفل میشد یه آن نفس کم میاوردن.. کتف و پشت شونه هاشون درد میکرد. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
دیروز که پیش پزشک بودم و نوشت، همون موقع رفتم نوبت بگیرم گفتن صبح یعنی امردز صبح قراره زنگ بزنم تا ن ...

به امید خدا... خودتون رها کنید در آغوش خدا و نگران هیچ چیز نباشید.

منم اگر لایق باشم دعاتون میکنم. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عزیزم حتما چندین مرتبه زالودرمانی انجام بدید خیییلی از بیمارایی که به خاطر گرفتگی عروق قلبی ب ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییتون،

ازمایش و بدم جوابش بیاد حتما انجامش میدم

🌻🍃💕
به امید خدا... خودتون رها کنید در آغوش خدا و نگران هیچ چیز نباشید. منم اگر لایق باشم دعاتون میکنم.& ...

حتما که هستید عزیزم

ممنونم بابت دعاتون،

چندروز پیش مشهد نایب‌الزیاره بودم

ازآقاعلی‌بن‌موسی‌الرضا شفا خواسته بودم بابت سدردها و سرگیجه‌هام

توی حرم یک‌آن به دلم افتاد و گفتم آقاااا اگر مشکلی دارم که تشخیص داده نشده، حتما باید تشخیص داده بشه تا مورد عنایت و شفا قرار بگیرم

یه کاری کنید مشخص بشه،

از وقتی از مشهد برگشتم، چنان نفس تنگه دارم و علائمم بیشتر شده

مطمئنم داره کمک میکنه که بعد اینهمه سال تحمل ضعف‌جسمی، تشخیص داده بشه،

خدارو شکر میکنم بابتش

🌻🍃💕
به امید خدا... خودتون رها کنید در آغوش خدا و نگران هیچ چیز نباشید. منم اگر لایق باشم دعاتون میکنم.& ...

حتما عزیزم

سعی میکنم فقط و فقط به معبود فکر کنمو خودمو درش رها کنم

تنها دلنگرانی‌ام بچه‌ی کوچولومه

🌻🍃💕
این روزا دیگه خیلی زندگی کردن برام سخت شده، نفسم دیگه بالا نمیاد و دیگه پنج‌تا پله هم بالا برم، تقر ...

عزیزم این بیشتر نشونه های استرسه دقیقا منم این نشونه ها رو داشتم دکتر قرص پرانول بهم داد گفت ورزش سبک انجام بده تمرین دم و یازدهم رفتم باشگاه ضربانم بهتر شد الان دیگه قرص نمیخورم،عامل استرس تونو اصلاح کنید

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸

عزیزم سیتی آنژیو نشون داد؟یا مستقیم آنژیوگرافی کردن؟

عزیزم این بیشتر نشونه های استرسه دقیقا منم این نشونه ها رو داشتم دکتر قرص پرانول بهم داد گفت ورزش سب ...

ممنون عزیزم از توضیحتون💚🌻

ان‌شالله سلامتی توام با آرامش و آسایش همواره بدرقه‌ی راه زندگی‌تون

🌻🍃💕
ممنون عزیزم از توضیحتون💚🌻 ان‌شالله سلامتی توام با آرامش و آسایش همواره بدرقه‌ی راه زندگی‌تون

ممنونم عزیزم از حس خوبتون ان شاءالله برگرده به زندگیتون توام با آرامش و سلامتی جانم💚🤍❤️🧡

منظورتون منم؟ برای دوستمون ریپلای زدید🤔 من سیتی‌آنژیو انجام دادم

عزیزم میخواستم بدونم مشکلی که برای همسرشون به وجود اومد با سیتی آنژیو مشخص شد یا نه

شما جوابش و گرفتین؟خوب بود ان شاءالله؟