دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11177 عنوان این ماه حجم پریودم چرا اینجوری شده 260 بازدید | 37 پست دیروز وقتم بود پریود شدم مثلا خیلی کمه اصلا درد شکم اینا ندارم حجمش مثل روزای آخر پریودیه الان هیچی نیس چی شده بهم آخه؟ من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️ امروز | 08:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11177 صبح ها همیشه درد شکم میگرفتم و خون با فشار میومد این سری مثل همیشه نیست من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
monic7722811 عضویت: 1391/12/16 تعداد پست: 12866 منم دقیقا این ماه این مدلی بودمکل دوره رو فقط لکه بینی داشتماحتمالا هورمونیهحوصله داری برو آزمایش
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11177 منم دقیقا این ماه این مدلی بودمکل دوره رو فقط لکه بینی داشتماحتمالا هورمونیهحوصله داری برو آزمایش خب خوب نیست من چون تو اقدامم فکر کنم دیواره رحمم نازک شده من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11177 متاهلی؟ بله عزیز من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
زندگــے_در_آرامش عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 2763 منم دو سه روز اینجوری بودم یه شب رابطه داشتم دیدم صبح راهش باز شده خون اومد رفت 😂😂😂 عجیب بود برام مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀
kermeketabab23 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1625 حجم صادرات غیر نفتی هر روز یک ترازی داره. یه روز بالائه یه روز پائین.
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11177 منم دو سه روز اینجوری بودم یه شب رابطه داشتم دیدم صبح راهش باز شده خون اومد رفت 😂😂😂 عجیب بود برام اتفاقا پریود منم بعد رابطه اومد اما حجم خیلی خیلی کم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18330 اسی خوشبحالت بازپری شدی من ک اخرین بار شهریورشدم نمیدونم چ مرگم شده دوهفته پیش بی بی زدم خدارشکرمنفیه اما دردپری دارم ب شدت ک هرلحظه حس میکنم دارم میشم امانمیشم
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11177 حجم صادرات غیر نفتی هر روز یک ترازی داره. یه روز بالائه یه روز پائین. 😐🤕 من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2378 همه ی دخترها وضعیت شون همین ، چون مواد غذایی گرون شده دیگه ویتامینی به بدن وارد نمیشه .آجیل حذف حبوبات حذف گوشت و مرغ و ماهی حذف لبنیات حذف قول میدم سن یائستگی در بانوان تا دو سال دیگه برسه رو سم 30
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11177 اسی خوشبحالت بازپری شدی من ک اخرین بار شهریورشدم نمیدونم چ مرگم شده دوهفته پیش بی بی زدم خدارشکرمنفی ... اتفاقا من دعا میکردم نشم چون تحت نظرم برا بارداری من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️