2777
2789
عنوان

این ماه حجم پریودم چرا اینجوری شده

260 بازدید | 37 پست

دیروز وقتم بود پریود شدم مثلا 

خیلی کمه اصلا درد شکم اینا ندارم 

حجمش مثل روزای آخر پریودیه 

الان هیچی نیس چی شده بهم آخه؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

صبح ها همیشه درد شکم می‌گرفتم و خون با فشار میومد این سری مثل همیشه نیست

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا این ماه این مدلی بودمکل دوره رو فقط لکه بینی داشتماحتمالا هورمونیهحوصله داری برو آزمایش

خب خوب نیست من چون تو اقدامم فکر کنم دیواره رحمم نازک شده

منم دو سه روز اینجوری بودم یه شب رابطه داشتم دیدم صبح 

راهش باز شده خون اومد رفت 😂😂😂 عجیب بود برام

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

منم دو سه روز اینجوری بودم یه شب رابطه داشتم دیدم صبح راهش باز شده خون اومد رفت 😂😂😂 عجیب بود برام

اتفاقا پریود منم بعد رابطه اومد اما حجم خیلی خیلی کم

حجم صادرات غیر نفتی هر روز یک ترازی داره. یه روز بالائه یه روز پائین.

😐🤕

همه ی دخترها وضعیت شون همین ، چون مواد غذایی گرون شده دیگه ویتامینی به بدن وارد نمیشه  .

آجیل حذف 

حبوبات حذف 

گوشت و مرغ و ماهی حذف 

لبنیات حذف 

قول میدم سن یائستگی در بانوان تا دو سال دیگه برسه رو سم 30

اسی خوشبحالت بازپری شدی من ک اخرین بار شهریورشدم نمیدونم چ مرگم شده دوهفته پیش بی بی زدم خدارشکرمنفی ...

اتفاقا من دعا میکردم نشم چون تحت نظرم برا بارداری