سلام ..از داستانهای زندگیتون,تجربیاتتون,دغدغهها و مشغلههای فکریتون، گرفتاریها و مشکلات، چالشهای زندگیتون، خانوادتون، خوشحالی هاتون از هر چی که دوست دارید برام بگین.. دوست دارم ماجراهای آدما و درد و دلاشون و یا تجربیاتشونو بخونم..
میخام ادامه تحصیل بدم خانواده شوهرم مخالفن....پشت سرم کلی بدگفتن وب بابام زنگ زدن...الانم قطع رابطم ...
جواااااب
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااای عزیزم چه حس خوبی 😍😍 انشالله که به سلامت به دنیا بیاد. در مورد ازدواجتم امیدوارم خدا بهترین ...
مرسی گلم 😘😘😘😘😘
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
در اون مورد من نمیدونم ولی خوشحالم برات که هدف داری و براش تلاش میکنی و خوشحالتر اینکه همسرت پشتته😍 ...
🌈🌧🥺♥♥♥
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
دلم کلی غم داره سنم کمه کلییی سختی کشیدم دیگه واقعا توان ندارم ناامید و خستم از اینده میترسم ...
اونم به موقعش میاد .. ناامید نباش و تلاشتو بکن که زندگیت از یکنواختی در بیاد بعدش مطمین باش حال خوب به زندگیت میاد و ترس از آینده برات کمرنگ میشه و جاشو به امید میده😘
درسته خونه داریم ماشین داریم ولی خیلی قسط داریم،چیز زیادی از حقوقمون نمیمونه....دلم خیلی چیزا میخواد ...
به این فکر کن که موقته و سختیها تموم میشه و اونموقع با خیال راحت تر زندگی میکنید .. یه ضرب المثل هست که میگه یه سال بخور نون و تره یه عمر بخور نون و کره .. الان یاد اون افتادم..
به این فکر کن که موقته و سختیها تموم میشه و اونموقع با خیال راحت تر زندگی میکنید .. یه ضرب المثل هس ...
اره ماهم به همین امید زنده ایم🤣ولی همش میگیم جوونیمون رفت پای قسط واقعا کشوره ما چرا اینجوریه....طبیعی تر حقوق آدم که یه خونه و ماشین معمولیه باید جونمون دربیاد تا بگیریم ،خیلیا که بیچاره ها تا پیرممیشن مستاجرن واقعا تاسف به حال این مملکت
مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
اره ماهم به همین امید زنده ایم🤣ولی همش میگیم جوونیمون رفت پای قسط واقعا کشوره ما چرا اینجوریه....طب ...
آره واقعا الان شرایط خیلی بد شده .. ما هم دقیقا شرایطمون مثل شماست و تازه ماشینم نداریم و لی خب بازم من مطمئنم که روزای خوبمون میاد و آسایش هم به آرامش زندگیم اضافه میشه😍