2777
2789
عنوان

اگه کسی توی خیابون دنبالتون بیاد

1045 بازدید | 43 پست

دوستان نظرتونو دراین مورد بهم بگید ممنون میشم 

من چندین بار برام پیش اومده که پسری توی خیابون دنبالم بیاد و ازم شماره یا آیدی بخواد، بعضیاشون ک مشخصه دنبال همه راه میفتن اما بعضیاشون خوب و باشخصیت هستن، هم طرز حرف زدنشون هم لباس پوشیدنشون(میدونم اینا کافی نیست) 

اما مشکل اینجاس ک حتی اگه منم از طرف خوشم بیاد نمیتونم پیشنهادشو قبول کنم چون حس میکنم کار درستی نیست که توی خیابون باهم آشنا بشیم.. درحالیکه بعضیا از این راه ازدواج هم میکنن

لطفا بهم بگید اینجور وقتها چیکار باید کرد؟ اگه پیشنهادشو رو قبول کنیم بعد ها مشکلی پیش نمیاد؟ شما اینجور مواقع چیکار میکنید برام مهمه بدونم

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به رفتار طرف داره که من چجوری رفتار کنم

ولی بیشتر وقتا دورش می‌زنم

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
پس چطور هیشکی تا الان دنبال من نیومده 😐😂

منم تا حالا برام پیش نیومده🤣🤣

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پس چطور هیشکی تا الان دنبال من نیومده 😐😂

عزیزم بستگی ب محیط زندگیتون داره جایی ک ماهستیم اینجور چیزها زیاده 😂

نه پسر خیابونی به درد خیابون میخوره

اگرم مزاحم شدن که فقط باید سر و صدا کنی

مثل سگ میترسن در میرن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
چندباری که آقا دنبالم افتاد برگشتم زدم تو گوشش تو خیابون :/ ولی خعلی قیافش اینا ترسناک بود دیگه بعد ...

وای ایول 😂😂