2777
2789
عنوان

اگه کسی توی خیابون دنبالتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 43 پست
بیخیالش شو

باشه عزیزم تاحالا توی رابطه نرفتم 

دلیلشو میخوام بدونم ک چرا اینجور وقتها باید رد کنیم 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم طلسم شدم 🤣 نه اینجور آشنایی دارم نه رل دارم نه خواستگار نه خاطر خواه

بقول مامانم مهم نیس چند تا خواستگار داری مهم اینه ک تهش با کی ازدواج میکنی 

نه عزیزم من اینو نمیگم، میگم اگه تو این شرایط باشیم بهترین کار چیه  آخه توی تاپیک قبلیم یه خان ...

معمولا این روش کار ادم با شخصیت نیست و تو خیابون جنبه مزاحمت داره

هر آدمی هم دنبال ازدواج باشه تو محیط کار و خانواده و تحصیل به هر حال کیس هست

باز سلیقه ها و تجربه ها متفاوته . تا جایی که من میدونم ادم‌حسابی موقعیت دار که دانشگاه درست رفته باشه و کار خوب داشته باشه این کار رو نمیکنه

‌در این حد بگم بهت خواهر با یه بچه داشته میرفته یه مردی جلوشو میگیره میگه خانوم ببخشید من گوشیم خامو ...

ای وای چقدر بد 😪

ما تو فامیل داشتیم که طرف خوشش اومده و ازدواج کردن ولی چون شهر کوچیکیم و هر کی با یکی آشناست اونا هم از فامیلای خیلی خیلی دور بودن ...

من چند بار پیش اومده دنبالم کردن ،کار به صحبت نرسید ،سریع رفتم از اونجا با سرعت 😑

ما تو فامیل داشتیم که طرف خوشش اومده و ازدواج کردن ولی چون شهر کوچیکیم و هر کی با یکی آشناست اونا هم ...

نه اینجا بزرگه و هه باهم کالا غریبه ن 

اهان🤣😂🤣اخه خودم بچه اونجام.هر بار میرم بیرون یکی می افته دنبالم.😐😑

😂😂

اگه توام از طرف خوشت بیاد چیکار میکنی؟ 

باشه عزیزم تاحالا توی رابطه نرفتم  دلیلشو میخوام بدونم ک چرا اینجور وقتها باید رد کنیم& ...

از نظرم‌مرد سالم با این جور مزاحمت سراغ آدم نمیاد 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*