2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم عروسی بگیره

942 بازدید | 39 پست

طبق تاپتیک قبلیم سه ساله نامزدم ولی خانوادش جلو نمیان عروسی بگیرن .چکار کنم چجوری رو مخ نامزدم برم که یعد ماه صفر عروسی بگیره دیگه خسته شدم بخدا خانواده ام هم همش تو خونه غر میزنن دیگه آرامشی بزام نمونده چون باهاش ارتباط هم داشتم نمیتونم به طلاق فکر کنم 

لطفا راهنماییم کنیین😥😱😭😭😫😫😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخداتوعقدرابطه نداشته باشین ازمن به شمانصیحت چقدراسترس کشیدم...

من یک سال و نیمه دقیقا ازدواج کردم و تو دوران عقدم رابطه کامل داشتم 

خیلی هم خوب بود و حسمون هر دفعه نسبت به هم بیشتر میشد از نظر من خیلی هم خوبه 

بستگی ب طرفت داره ادما خوب و بد دارن 

چرا نمیاد دلیلش چیه

میگه پدرم میگفته پول ندارم عروسی بگیرم.بزرگای منم چن بار بهشون هشدار دادن تو این سه سال ولی اصن عین خیالشون نیستم خوابن

ماهم میگیم پول نداشتین چرا میومدین براخواستگاری کل نسل رو ریخته بودین خونه🥴🥴

من یک سال و نیمه دقیقا ازدواج کردم و تو دوران عقدم رابطه کامل داشتم  خیلی هم خوب بود و حسمون ه ...

خوشبخت بشی عزیزم ولی اکثرا بعدرابطه سردمیشن دیگه🤗

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
حداقل عقد میکردید بعد رابطه رو شروع میکردید  عقد نکردید هنوز و رابطه دارید ؟

بامنی؟نه من عقدکردم جداشدم عزیزم

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏