2777
2789
عنوان

مسکن نهضت ملی

236 بازدید | 18 پست

دوستان شماهایی ثبت نام کردین و مدارک بردین براتون پیام واریز پول اومده؟؟؟

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
چی هست

ثبت نام خونه برای کسایی که خونه ندارن

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری پول باید بدین؟ چند ماه یبار چند تومن ؟

تو بانک حساب باز کردیم ریختیم تو حساب، هر موقع پول خواستن پیام میدن دیگه، اون موقع واریز میکنیم،اطلاعات زیادی ندارم

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

تو بانک حساب باز کردیم ریختیم تو حساب، هر موقع پول خواستن پیام میدن دیگه، اون موقع واریز میکنیم،اطلا ...

ما جزوء ثبت نام جدیدا هستیم 

۱ماه و نیم پیش گفتن ۲هفته دیگه پیامک میاد برای واریز۴۰تومان ولی هنوز خبری نشده

ما هم منتظر پیامک هستیم. کدوم شهر هستین؟؟

یکی از شهرهای اردبیل، البته دور از شهره آپارتمانها،من حیفم میاد پول بدم بابتش،شما کدوم شهرین؟

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

آره فروردین یا اردیبهشت بود که 40 تومن واریز کردیم 

سلام خوبین برای واریز اولیه خودشون مبلغ رو گفتن؟برای ما یک اسمس اومده که افتتاح حساب هستش و ۱۵ روز مهلت واریز داریم ولی مبلغی زده نشده

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
دوستان من همسرم‌ثبت نام کرد  مستاجریم ولی چیزی بهمون تعلق نگرفت  چرا  چی باید به ا ...

خیلی غصه نخور براش.۴۰ تومن اولو که گرفتن دفه دوم ۱۰۰ تومن میخوان!!این وضع تا ۴۵۰ تومن ادامه پیدا میکنه بخاطر یه خونه آشغال ته شهر.ما که انصراف دادیم ارزش نداشت