2777
2789

من دوازدهمم و امسال خانوادم گفتن هر خرجی لازم باشه انجام میدیم که درست رو بخونی . قراره مشاور بگیرم امشب یا حالا فردا و ازمون ثبت نلم کنم و کلی کتاب بخرم

اینا همه کلی هزینه داره

خیلی میترسم جا بزنم و نتونم ادامه بدم اونوقت همه این خرجا هدر میره

چکار کنم😔چون خیلیییی شکست خوردم تو زندگی زمینه های دیگ و افسودگی بدی هم گرفته بودم اثراتش روم مونده و کلا ادم کند ذهنی هم هستم

حالا شما بگین از کجا مطمین باشم جا نمیزنم 😭

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

اول برو پیش روانشناس بعد مشاور درسی بعد وسایل بخر

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو پیش روانشناس بعد مشاور درسی بعد وسایل بخر

افسردگیم خوب شده اما فوق العاده منفی نگر شدم وگزنه افسرده نیستم دیگه

بخدا اگ بدونی چیا سرم اومد 

منظورتون از جا زدن رو متوجه نمیشم. بالاخره میخواین قبول بشین یا نه؟

ادم ی موقعی خستهومیشه میبینهوهرچی تلاش کنه فایده ندارهوعادتای بدش درست نمیشه مغزش کنده و جا میزنه

منظورم اینه

هدف گذاشتم اما خب میدونی ادم اونم تو سن من زود جا میزنه اونم من که انقد بدیختی کشیدم

چندسالته که به مشکلاتت میگی بدبختی طرف ۴۰ساله زندگی میکنه هزارتا بلا سرش اومده نمیگه بدبختی کشیدم

هیچکس بهتر از خودت نمیدونه 

دو دوتا چهارتا بکن 

ببین علاقت چیه اگه علاقت آزاده که خوب هیچ 

اگه علاقت درسیه و میتونی ؛کشش داری چندین ماه پای درس باشی از یه سری تفریحاتت بزنی 

و تست بزنی 

خوب بخون 

ولی اگه نه درست حسابی نمیخونی  واقعا جز ناراحتی و خرج اضافه چیزی نیست 

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿
ادم ی موقعی خستهومیشه میبینهوهرچی تلاش کنه فایده ندارهوعادتای بدش درست نمیشه مغزش کنده و جا میزنه م ...

همه چی رو که با هم نمیشه داشت.

فعلا تمرکزتون رو بذارید رو درستون نتیجه مثبت که بذارید دلگرم میشید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
همه چی رو که با هم نمیشه داشت. فعلا تمرکزتون رو بذارید رو درستون نتیجه مثبت که بذارید دلگرم میشید.

مشاوز ک بگیرم لیست کتابا و اینارو میده خیلی استرس دارم چون مجازی که بود من جا زدم هر دوسالو

مشاوز ک بگیرم لیست کتابا و اینارو میده خیلی استرس دارم چون مجازی که بود من جا زدم هر دوسالو

خیلی به گذشته فکر کنی و مدام بگی نمیتونم قطعا موفق نمیشه.

لیست رو بگیر و مرتب و با برنامه جلو برو.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
هیچکس بهتر از خودت نمیدونه  دو دوتا چهارتا بکن  ببین علاقت چیه اگه علاقت آزاده که خوب هی ...

باور کن ب زرس علاقه دارم اما مغزم کنده انقدر اذیت میشم تا یه چیز ساده رو یاد بگیرم اصلاا مغزم کشش نداره سر کلاس یاد بگیرم کلا انگار مغزم عادی نیست

واس همین دلم میخواد خودمو بکشم جا میزنم

باور کن ب زرس علاقه دارم اما مغزم کنده انقدر اذیت میشم تا یه چیز ساده رو یاد بگیرم اصلاا مغزم کشش ند ...

میتونم علاقتو بپرسم؟

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿
خیلی به گذشته فکر کنی و مدام بگی نمیتونم قطعا موفق نمیشه. لیست رو بگیر و مرتب و با برنامه جلو برو.

همین امروز ک از مدرسه رسیدم( ما زودتر رفتیم مدرسه) اصلا نشد مقاومت کنم دوساعت خوابم برد اصلا نمیدونم این عادتا درست میشن یا نه

شبا هم ک حتی با قرص خواب خوابم نمیبره😔