2777
2789
عنوان

بعد بگین هوش هیچ تاثیری نداره😔

503 بازدید | 37 پست

دوستان چیزی که میگم حقیقته نگید دوستت دزوغ گفته راسته

امروز از دوستم پرسیدم برا ازمون ورودی دبیرستان(الان دوزدهم هستیم) چقد درس خوندی گق من پدر بزرگم فوت شده بود نخوندم برا ازمون بعد رتبش ۳۳ شد

من ک هودمو کشتم ۲۳ شدم

تازه اون دوستمم باز هیچییییی نخوند ۱۹ شد

یکی هم باز همیتطور ک ۲۴ شد

اخه چرا 😭چرا من اصلا هوش ندارم

الان ک سال اخریم هم نخبه های کلاسن من خیلی مخم کنده خیلیی

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم مشاوره تحصیلی و دبیر مدارس بودم 

همه اینا دروغ میگن

من با خانواده هاشون در ارتباط بودم

همه میخوندن

یه دانش اموز داشتم صبح تا شب توی زیر زمین اتاق مطالعه داشت 

توی مدرسه هم مدام ب دوستاش میگفت من درس نخوندم به هزار و یک دلیل

هوشت بالا میره وقتی کار بکشی از ذهنت

تجربه میگه ها

محکم ادامه بده

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤

بعضیا یه دور میخونن ولی مفهومی و درست میخونن بعضیا ده دور میخونن ولی سطحی میخونن و فکرشون جایی مشغوله 

بعضیا هم با علاقه میخونن و با همون یه رو خوانی درس رو متوجه میشن

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.