2777
2789

پسری که سی سال داره و تو محل کاری آشنا شدیم برای مذاکره ای و وسط جمع کاری چت خودش و یک نفر نشون میده که برای طرف مقابل کلی قلب فرستاده و بطور نامحسوس چت به من قصد داره نشون بده و فایلی از واتس اپ به همکارش دادم ولی خودش با شماره ش زنگ میزنه میگه برام فایل واتس اپ کنید و توی معامله چون طرف مقابلش هم من هستم هم خانواده  جلوی خانواده م خانم سهرابی خطاب می‌کنه اما برای تماس های کاری من دختر خطاب می‌کنه.. چرا دختر خطاب می‌کنه چرا فایلی که از طریق همکارش به دستش رسیده از من دوباره میخواد میگه واتس اپ کنید یا دختر خطاب می‌کنه منو ؟؟ تفاوت سنی ما ۱۰ ساله خیلی هم جوونه  روز اول که دیدمش خیلی سنگین بود اما الان تلفنی برای مسایل کاری زنگ میزنه این دفعه برای اولین بار پشت گوشیش مسئله ای می‌خندید بنطرتون قصدش چیه ؟؟ و مهم تر چرا دختر خطاب می‌کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا درکش نمیکنم

یاد یکی از استادام افتادم اومد مستقیم گفت به من دل نبندیدا من زن دارم 😐

حسم میگه میخواد بدونی از اون کساییه که زود خودمونی میشن ولی اصلأ از اینجور آدما خوشم نمیاد به شخصه

اینا از نظر من عقده از سرشون میباره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چت یه دختر دیگه رو نشونت میده؟

چت شو با یک نفر که کلی استیکر قلب و ... برای فرستاده بود طرف مقابل هم براش فرستاده بود موبایل جوری گرفت که من ببینم بنطرتون قصدش چیه ؟ چرا دختر خطاب می‌کنه 

چت یه دختر دیگه رو نشونت میده؟

نه چت ش با ی نفر که براش کلی قلب فرستاده بود اون طرف مقابل هم کلی قلب داده بود گوشی جوری گرفت که من ببینم بنطرتون قصدش چیه چرا دختر خطاب می‌کنه منو 

چرا دختر خطاب می‌کنه منو

همینجوری

تیکه کلامشه شاید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫