2777
2789
عنوان

فروش طلا بخاطر نداری آره یانه

256 بازدید | 22 پست

سلام خانما لطفا کامل بخونید بعد جواب منطقی بدید

من آدمی هستم که تحمل نداری اصلا ندارم و ازوقتی ازدواج کردم تواین چندسال زیادنداری کشیدیم که مشکل معده هم پیداکردم

چندوقتیه شوهرم مشکل پیداکرده و حقوقمون کم شده وتاعید همین کم پولی روداریم باوجود کلی قرض و ضرر مالی که پیش اومده

همه چیز برامون می‌خره اما سریع ته میکشیم و باید نصف ماه نداری بکشیم بخاطرشرایط پیش اومده 

اون آدم صبوری و تحمل میکنه اما من نه

الان یه تیکه طلا داریم من بخاطر یسری کموزیاد های ضروری توخونه که چندماهه حل نشدن و برای خوردوخوراکو و لباس و  خیلی کارامون که تامین باشیم میخوام بفروشمش شوهرم ناراحته میگه همش ضرر داریم میدیم نظر شماچیه  

اگر این کار آرومتون میکنه بفروشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشه دووم اورد نفروش ولی اگه خیلی سخته بفروشش

دووم آوردنش برابر با کلی ناراحتی و نخوردن و خیلی چیزا الان مدتیه خوردوخوراکمونم بااینکه می‌خره ولی اونقدر جیره آیه که چیزدرستی نمیخوریم بحث نیازای خونه و هرماه کم آوردن و تحمل اینکه یه ریالی توجیبتم نباشه و خیلی چیزا بکنار

تا عید حتما مشکل حل میشه؟؟

مثلا اونموقع قراره پولی به دستتون برسه؟؟

به نظر من به خیلی چیزا بستگی داره ، اینکه بچه دارید یا نه 

مستاجر یا صاحب خونه یا به اینکه با اون تیکه طلا تا چند ماه بشه مشکلات حل کرد 

امیدوارم بهترین تصمیم بگیرید  

اشپزخونمو کابینت کردم .وچک دو ماهه به کابینت کار دادم .کرونا اومد وما نتونستیم چک هارو پاس کنیم .مجبور شدم دستبندمو بفروشم ..ولی همسرم بعد از یک سال از طلا فروش دستبندمو دوباره خرید .عزیزم اینو گفتم بدونی این روزا هم میگذره .درسته خیلی سخت ومیگذره .انشالله دو برابرشو می‌خری زندگی بالا و پایین زیاد داره 

دووم آوردنش برابر با کلی ناراحتی و نخوردن و خیلی چیزا الان مدتیه خوردوخوراکمونم بااینکه می‌خره ولی ا ...

عزمزم وضعیت جسمی خودتم در نظر بگیر 

اگه خیلی ضعیفی ممکنه این فشار روحی به سلامت جسمت هم ضرر بزنه حتما بفروش که خدایی نکرده پس‌فردا مجبور نشی بیشتر خرج کارای دیگه کنی 

تا عید حتما مشکل حل میشه؟؟ مثلا اونموقع قراره پولی به دستتون برسه؟؟ به نظر من به خیلی چیزا بستگی د ...

ببین طلام الان اگه بره بین ۱۳ تا ۱۴تا میره چون داره میره بالا 

گفتم بفروشیم یسری نیازا توخونه هست با کلی دکتر رفتن و خوردوخوراک و لباس که هیچ کدومشو نمیتونیم ماهانه انجام بدیم یه بچه کوچیک دارم 

صاحبخونه ایم 

تا عید ازین بحرانی که توشیم  شرایط مالی‌ روبراه بشه و جون بگیریم 

اگه فروختی پولش رو بین این شش ماه قبل عید تقسیم کن. در طول هر ماه هم باز پولت رو بین چهار هفته تقسیم کن. 

خدا برکت بده به زندگیتون

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید.