2777
2789
عنوان

سفارش لباس پاییزی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کارت نامحدود لازمه برامون..ک هرچی کارت بکشیم موجودی بی نهایت باشه🤤

وای نگوووو ایکاش میشد من یکی از فانتزیام اینه چنتا کمد داشته باشم هرکدوم پر از کفش و لباسای متوع باشه😁

😂🤣جمعه ها بدبخت استراحت کنه دیه پدرش درمیاد تو طول هفته

😂😂😂😂هااا راس میگی

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
😂😂😂😂😂😂🤭والا بخدا امسال باید گونی بپوشم 

من پارسال دم عید بود پالتوی خیلی قشنگ گرفتم با پولی که جمع کرده بودم حدود یه تومن شد 

امسال اصلا نمیتونم هیچی بگیرم 🤦🏻‍♀️😁

🥲🤣🥺ظلم نکن به لباس طفلی دیه 

باشه حالا ارزونشو انتخاب کن😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
من پارسال دم عید بود پالتوی خیلی قشنگ گرفتم با پولی که جمع کرده بودم حدود یه تومن شد  امسال اص ...

خوبه دیه ذخیره داری باز 😂🏃‍♀️من امسال خوشبختانه تازه عروسم اگه دل بشن برام شب چله بیارن بارمو بستم اگه نه که برنامه همون گونی عه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
اره کاملا قبول دارم...من انقد دلم ی پول گنده میخاد برم کلی لباس بگیرمممم🤭

همون والا بخدا آدم هرچی هم پس انداز کنه هرچی هم کار کنه باز به هیچی نمیرسی 

باز خوبه من این دو سال که می‌خوام نامزد و عقد بمونم پول پس انداز کنم 

چون خونه نداریم (شوهرم نداره،،،خودمم ندارما منظورم اینه برم سر خونه زندگی خودم 🤦🏻‍♀️) باید حداقل باهم کار کنیم پول جمع کنیم چه واسه ودیعه چه واسه اجاره ماهیانه مون آدم نمیدونه چه خاکی به سرش بریزه بخدا 

خوبه دیه ذخیره داری باز 😂🏃‍♀️من امسال خوشبختانه تازه عروسم اگه دل بشن برام شب چله بیارن بارمو بستم ...

عه مبارکه عزیزم 

منم تازه عروسم متاسفانه رسم ندارن چیزی شب چله ببرن واسه عروس مگه اینکه خودم بگم به شوهرم ما رسم داریم حداقل خشک و خالی هم شده بیاید😁🤦🏻‍♀️