2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 50 پست
 پسر من امسال کلاس دومه،پارسال کیف خارجی گرفتم جنس عالی،ولی فقط دو ماه رفتن مدرسه،کیف نو مونده ...

موافقم پس همین که قیمتش مناسبه میگیرم 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

من ترجیحم جنس خوبه و با کیفیته

یه ضرب المثلی هست که میگه هنوز اینقدر پولدار نشدم که چیزای ارزون بخرم

یه نکته ای هم یکی از کاربرا گفت که خیلی خوب بود  استاندارد بودن کیف از لحاظ فشار نیومدن به شونه های بچه ها و حفظ سلامتی شون. کیف ارزون ممکنه این استاندارد رو نداشته باشه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیحم جنس خوبه و با کیفیته یه ضرب المثلی هست که میگه هنوز اینقدر پولدار نشدم که چیزای ارزون بخر ...

چه حرفیه؟؟

عزیزم اینکه بری کیف بزرگتر بگیری تا چن سال بیشتر استفاده کنه بیشتر به ضررش

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤

خواهرم واسه بچه هاش گرفت ۲۰۰تومنی ک دیگ نیس.باشه هم جنسش خوب نیس.بچه میندازه این طرف اون طرف زود پاره میشه

گرونه رو بگیر اصلا ببین تمیز نگه میداره واسه سال بعدش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

موافقم پس همین که قیمتش مناسبه میگیرم 

کیفی بخرید که پشتش و بنداش طبی و اصولی باشه و کمر و شونه اذیت نشه 

من خودم به بچه هام یاد دادم تا وسایلشون سالمه و مرتبه عوض نکنن 

الانم ترجیحم کیف عالی و استاندارده 

براشون هم داخل مغازه دو تا کیف ارزون و گرون رو نشون میدم پشتشون می کنن راحتی رو میبینن 

و بهشون میگم خوب میخرم ولی هر سال نمیخرم 

دخترم کلاس اول کیف خارجی خریدم به کرونا خورد . نو مونده و کامل و مرتب . الان نمیگه کیف می خوام

بستگی به درک بچه داره من پسرم امسال می‌ره سوم وبرا پیش دبستانی براش کیف خریدم که اونم پارسال کوچیک بود دادم به پسر دوستم پسر بزرگم از کلاس سوم تا ششم یدونه کیف داشت الان خودش می‌ره نهم اون کیف کاملا نو وبلا استفاده مونده امسال برا بزرگه کیف خریدم کوچیکه گفت من همون کیف داداشمو میبرم کیف جنس خوب باشه چند سال میره

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

دقیقا بستگی داره با بچه ها چطور تا کرد . مثلا دختر من قمقمه طرح جدید دید گفت می خوام مثل کیف گرونم نیست که به خاطر پولش باشه نخرم 

ولی گفتم قمقمه سالم و عالیه ولی جامدادی میتونی هر مدلی دوست داری بخری .