2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف خوب

من یه کم سخت گیرم به نظرم بچه باید یاد بگیره وقتی کیفش سالمه و مشکلی نداره برای سال جدیدش دوباره تقاضای کیف جدید نکنه

بعد هم کیف 200 تومنی واقعا ممکنه وسط سال پاره و غیر قابل استفاده بشه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
کیف خوب من یه کم سخت گیرم به نظرم بچه باید یاد بگیره وقتی کیفش سالمه و مشکلی نداره برای سال جدیدش د ...

این کیفی که دیدم جنسش خوب بود اخه این مدت اصلا کیف زیر ۲۵۰ تومن جایی ندیدم ولی این مغازه قیمتاش خوب بود 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
این کیفی که دیدم جنسش خوب بود اخه این مدت اصلا کیف زیر ۲۵۰ تومن جایی ندیدم ولی این مغازه قیمتاش خوب ...

یه چیز دیگه درنظر بگیر جنس خوب از هر لحاظ برای سلامتی بچتم مهمه .شونه هاش اذیت نشه ..ودرضمن قابل شستشو باشه

اینا 200 تومن بود؟ 

به نظرم رنگ روشن و سفید رو نگیر چون کثیف و چرک مرده میشه بعد یه مدت و پاک هم نمیشه

مگر اینکه قابلیت شستشو با ماشین لباسشویی رو داشته باشه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
اینا 200 تومن بود؟  به نظرم رنگ روشن رو نگیر چون کثیف و چرک مرده میش بعد یه مدت و پاک هم نمیشه ...

اره ۲۰۰ تومن 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

پسر من امسال کلاس دومه،پارسال کیف خارجی گرفتم جنس عالی،ولی فقط دو ماه رفتن مدرسه،کیف نو مونده ،میگه من کیف جدید میخوام ،منم میخوام کیف ارزونتر بگیرم چون هر سال باید بگیرم ،جنس خوب باشه استاندارد باشه ولی دیگه نه اونقدر گرون