2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 50 پست
من اینو سال پیش خریدم ۲۰۰تومن ۔الانم نو نو هست امسالم همینو میبره۔دخترم خداروشکر خیلی عاقله تازه خوا ...

زیرش ‌کثیف نشده؟

کوله دخترم صورتی بود پارسال.کاملا سالمه

اما زیرش کمی سیاه شده.

میخوام بدونم چطور بشورمش امسال بتونه استفاده کنه 

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفیه؟؟ عزیزم اینکه بری کیف بزرگتر بگیری تا چن سال بیشتر استفاده کنه بیشتر به ضررش

بزرگتر من گفتم؟ اصلا بحث بزرگی و کوچیکی کیف نیست. معمولا از لحاظ اندازه کیف برای پایه های اول تا سوم چهارم تفاوتی وجود نداره

بحث کیفیت و استاندارد بودن کیفه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
زیرش ‌کثیف نشده؟ کوله دخترم صورتی بود پارسال.کاملا سالمه اما زیرش کمی سیاه شده. میخوام بدونم چطور ...

من انداختم اشین با اب 30 درجه . مثل اول اومد بیرون . نه کیف از حالت در اومد و نه ابر پشت و بندها خراب شد

من انداختم اشین با اب 30 درجه . مثل اول اومد بیرون . نه کیف از حالت در اومد و نه ابر پشت و بندها خرا ...

ممنونم

منم دیروز با جوش شیرین و سرکه خیسوندم بعد انداختم ماشین.

خیلی تمیز شد

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️