2777
2789
عنوان

کاش پام میشکست این قدر نمیرقصیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 113 پست

عزیزم منم تو عروسی خودم اصلااااا ننشستم اصلانم پشیمون نیستم هرکی یه نظری داره ولی گذشت دیگه عروس باید سنگین باشه بابد بشینه به قول خودمون خودشو چس کنه جشن خودته اگه جشن خودت نرقصی و شادی نکنی و لذت نبری فقط جشن بقیه برقصی؟

منم احتمالا اگر ازدواج کنم همینجوری باشمبه بقیه چه؟؟ خب من دوست دارم برقصم آیا این باعث بهم خوردن زن ...

به خدا این قدر به خودم خوش گذشت🥲 

ولی خب الان از دید بقیه من یه عروس جلف و سبک و شوهر ندیده بودم

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تو عروسی خودم اصلااااا ننشستم اصلانم پشیمون نیستم هرکی یه نظری داره ولی گذشت دیگه عروس بای ...

اتفاقا منم نظرم همین بود 

ولی گویا دید بقیه بده به این موضوع🥲

یه چیزی میگم ولی منظوری به شما ندارم عزیزم ناراحت نشی 😁 عروس خواهر شوهره منم انقدرررررررر رقصید (با مهمونها ، با داماد ، تنهایی )دیگه هیییییکس عروس و نگاه نمیکرد بخدا 😂😂😂😂😂 از اول تا اخر یکسررررررررره واسه خودش وسط بود 

هیچ کار اشتباهی نکردی،  ادم شب عروسیش نرقصه کی برقصه،  سنگین یعنی چی این حرفا چیه مگه به زور بهت گفتن باید زن این اقا بشی،  یا عروس خجالتی هستی..

انشاالله همیشه دلت خوش باشه و برقصی 

مبارک باشه و خوشبخت شی 

یه چیزی میگم ولی منظوری به شما ندارم عزیزم ناراحت نشی 😁 عروس خواهر شوهره منم انقدرررررررر رقصید (با ...

منم همین شکلی بودم☹️🥺 اخه خوشحال بودم یک شب عروسیم بود

یعنی خیلی زشت شده؟