سپید_بانو2 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/07 تعداد پست: 76 عنوان یه مشاور تغذیه خوب برای دوران بارداری میخوام 127 بازدید | 5 پست میشه اگه میشناسید معرفی کنید؟ ترجیحا غرب تهران اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 1394/04/08 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینب_(مامان_تسنیم) عضویت: 1389/09/16 تعداد پست: 754 من برای مشاوره تغذیه دوران بارداری رفتم پیش دکتر بابک کاویان منش. طب بوعلی خونده.
سپید_بانو2 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/07 تعداد پست: 76 زینب جون خوب بودن؟ من نمیخوام خودم زیاد اضتفه وزن بگیرم. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
سارا924 عضویت: 1394/04/09 تعداد پست: 22 من از سایت دکتر جراح زاده رژیم گرفتم. آدرسش اینه www.jarahzadeh.com رژیم آنلاین میده
نگار_امینی عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 1504 من ی مشاور تغذیه ی خیلی خوب میشناسم تو کلینیک هرا بخوای ادرس سایتش رو میتونم بهت بدم بری سر بزنی عزیزمhttp://heraclinic.ir/شماره تماس: ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶