2777
2789

تو خیلی از تاپیک ها،خانم ها میگن جاریهام،خواهرشوهرم دوستم مادرشوهر و...به من حسادت میکنن،اخه مگه میشه همه بهت حسودی کنن،حالا کسی بگه یکی دوتا حسود دارم یه چیزی،وقتی هم میپزسی که چه امتیازی داری میگه خانواده ام بالاتره،قیافه ام خچشگله ،با شوهرم لیلی مجنونم،یعنی یه امتیازی که نتیجه تلاشش باشه نداره

منم اصلا درک نمیکنم این حسو:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اکثراشون توهم خودبرتر بینی دارن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

به نظرم کسی که خودش سرشار از حسادت نباشه نمیتونه تا این حد همه رو حسود تلقی کنه

از کوزه همان برون تراود که در اوست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حق من یبار ندیدم یکی از خانما بیاد بگه مادر شوهرم زن خوبیه تا اومدن فتنه😂😂همیشه هم حق با خودشونه 

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
اره حسود هست،ولی وقتی یه نفر بگه همه اطرافیان به من حسادت دارن،حتما خودش مشکل داره

اره دیگه اول پستم گفتم بعضیا توهم میزنن😆

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم😉
دقیقا به نظرم کسی که خودش سرشار از حسادت نباشه نمیتونه تا این حد همه رو حسود تلقی کنه از کوزه همان ...

دقیقا همینه،من تو یه کتابی خوندم،وقتی تو اطرافیانتون یه اخلاقی را پررنگ میبینی،حتما خودت اون اخلاق بد یا خوب را داری،وقتی میگی همه حسودن ،پس خودت حسودی،یا وقتی میگی چند نفر خیلی منظم هستن و تاکید داری،پس خودت هم منظمی

اتفاقن بعضی خانواده های شوهرمیبینن عروس ازخودشون پایین تره کلن چشم ندارن ببینن پسرشون برای زنش لباس نومیخره تا این عروس بدبخت یه روسری مشکی میخره میرن ۵دست لباس میخرن ازحرصشون من هم از طبقه ی پایین بودم اما اونامتوسط  نمیگم قشنگم زیبام قدوقواره دارم پولدارم فلانم ولی عینن دیدم چشم ندارن بچشون ۳گاه یبار منوببره بیرون یه اب هویچ مهمونم کنه کلن عروس برا بعضا غریبس ونباید بهش روداد انقد شکنجش کرد تا عقده چیزایی که میتونست توجوونی مثله دخترای خودشون داشته باشه بمونه بدلش چند روز پیش گفتم ۲ساله مانتو نخریدم برم بخرم چنان دادزدن برای چیته داری بسته فوری رفتن برای دخترشون قسطی یه عالم لباس خریدن این تبعیض نیست آیا حسادت نیست فرق نیست پس چیه خواهره قشنگم

فقط یکی از این موردا هم واسه حسودی شدن به آدم کافیه!!! درس و دانشگاه رو که همه میتونند برن، کار و شغل معمولی هم زیاده... چیزایی که کم باشه تو اطرافیان یه نفر باعث برافروخته شدن حس حسادت اطرافیانش میشه... مثلا تو فامیل به زیباترین دختر و یا اون خانواده ای که پولدارتره حسادت میشه وگرنه به شغل و تحصیلات آدم بی پول کسی حسادت نمیکنه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
من یه بار این سوالو پرسیدم...واقعا به نظرم اگر سرتر باشی کار بقیه اصلا برات مهم نیست مگر اینک توهم ب ...

اتفاقا قدم ۱۸۷ هست همقده شوهرمم وزنمم۷۰بدنسازم توخونه انجام میدم چهرم که خودم نگم دیگران میگن مثله آنجلیاجولی اما خودم بخدا هیچوقت احساس خوشتیپی خوشگلی سرتری نکردم وننازیدمم اما مادرشوهرم مدام بهم میگه بدوخداروشکر کن چه شوهری گیرت اومد کجا میخاست گیرت بیاد یامدام از حسادت ازدختراش تعریف میکنه که ازمن بالاترن من  به اعتمادبنفس بعضیا چیبگم اخه ماکه نگفتیم قشنگتریم ولی اونام هم انقد ننازند به خوشون خدابه همه ی خوشگلا قشنگی داده عیبه بزرگم داده