2777
2789
عنوان

امیدوارم بودم رتبه بهتری میاره

398 بازدید | 39 پست

ببینید من نمیخوام قضاوت کنم اصلا من خودم سال کنکور شرایط خونمون افتضاح بود 

این دختر نود میلیون هزینه کلاس و ازمونش بود مدرسه غیر انتفاعی میرفت سالی چهل تومن دستش برای کتاب و اینجورچیزام باز بود خونشون زیرزمین داره که کلا در اختیار این دختر بود خانواده اش مثل پروانه دورش میچرخیدن و کلا در اختیارش بودن بیارش ببرش و.. آرامش روانی داشت رتبه اش اومده پنج هزار شده انگار چجوری بهتر نشده من واقعا تعجب می‌کنم البته به من که زنگ زد کلی ذوق کردم و گفتم عالیه ایشالله تعهدی میاری و ... 

مقایسه کردم با شرایط خودم که جا نبود درس بخونم میرفتم تو بالکن شرایط خونه مون اینقدر افتضاح بود که سال کنکور افسردگی شدید گرفتم که هنور باهامه و اقدام به خودکشی هم داشتم هر روز دعوا و کتک کاری .... یک با یک واقعا برابر نیست

این دختر حداقلش اینه خداروشکر دچار تروما نشده و هزار جور مشکل روحی روانی پیدا نکرده 

جوجه پرستار

یه سوال چجوری بهش گفتی با 50هزار تعهدی میاره اخه 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فارغ از شرایط محیطی کشش و توان ذهنی و روحی همه اندازه همدیگه نیست، ما هم تو زندگی بقیه نیستیم نمیشه فقط از روی ظاهر قضاوت کرد ما هم از درون اون شخص باخبر نیستیم

هیچ چیز رو نمیشه مقایسه کرد.  حتی شریط دوتا خواهر که از یک خانوادن زمین تا اسمون فرق میکنه   اون تلاشش رو کرده وخیلی هم عالیه 

رتبش هم عالی شده انشالله که مزد زحماتشو میبینه

۵۰۰۰ هم درصدای ۴۵ به بالا میخواد 

شاید درست نخونده یا نهاییاش کشیدن پایین ترازشو ...چون خیلی سخت بودن 

دلیل نمیشه چون یکی خیلی خرج کرده حتما خیلی رتبه ی عالی بیاره

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿