2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رشته ای انتخاب کنم

309 بازدید | 10 پست

خیلی دوست دارم که بازیگر بشم رشته بازیگری انتخاب کنم اما دو دلم عمم بهم گفت انسانی انتخاب کنی بهتره بعدن می تونی شاغل بشی از تجربیاتتون برام راجب انتخاب رشته بگید به نظرتون چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریاضیییییی برو 

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

به نظرم اگر واقعا میخوای بازیگر شی یه رشته ی راحت ولی خوب  برو بعد کنکور هنر بده یا کلاسهای بیرون ثبت نام کن 

من خودم به فیلم نامه نویسی و بازیگری علاقه دارم 

ولی رشتم کامپیوتره سال دیگه میرم دانشگاه همزمان کلاسهای آموزشگاه های بازیگری بیرونم می‌خوام برم 

تا اون موقع هم میتونی کلیپ های آموزشی مختلف و کتاب های مختلف رو بخونی 

تست استعداد یابی و علاقه بده 

عمت فکر نکنم انتخاب رشتت بهش مربوط باشه 

خودت تصمیم بگیر برای زندگیت 

اگه بازیگری میخوای برو هنر 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم😉

عمه ات خیلی دوست داره خودش بخونه یعنی چی هرچی عشقته برو 

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡