2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر.بیاین بگین چه سیاستی بکار ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 102 پست
عزیزم من با اینکه جاریت نیستم یهویی یک حسرتی نشست رو‌دلم🥺دلم گرفت چرا شوهرمن نتونست اینجور امکاناتی ...

میدونی دوستم بعضی چیزادست خداس خدا صلاحیتشو دیده ب یکی کم ب یکی زیاد داده اون جاری هم ک بخواد حسرت بخوره بجای اون تلاش بکنه عقب نیوفته وگرنه دراینده بیشتر اسیب میبینه

عزیزم من با اینکه جاریت نیستم یهویی یک حسرتی نشست رو‌دلم🥺دلم گرفت چرا شوهرمن نتونست اینجور امکاناتی ...

عزیزم منم قرق خوشی که همه فکر میکنن نیستم.تو زندگیم مشکلاتی دارم که اونا اصلا ندارن یکیش مثلا اینکه شوهرم خیییییلی خود رای هست و تمام تصمیم های زندگیمون رو اون میگیره.من اصلا رو حرفش حرف نمیزنم و هزاران مشکل دیگه.واسه همین زورم میگره که تو بدبختی هام اونا نیستن و نمیبینن یک جا که میخوام یکم خوشی داشته باشم باید رعایت حال بقیه رو بکنم.اونم زندگیش بد نیست و شوهرش خییییلی پایه مسافرته و هرسال تقریبا رفتن اما من کلا تو این ۸ سال زنگیم کلا دو سه بار رفتم.کم رفتم اما با کیفیت.خب من با اونا کار ندارم اونا هم نداشته باشن دیگه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پنهونی برید  وقتی برگشتید بگید  واقعا این جاری چه توقعی داره!  انگار هووی شماست ...

نمیشه چون برادر شوهرم با شوهرم یکجا کار میکنن بالاخره میفهمه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
یه سوال نمیشه نفهمه شما میرید ترکیه؟ مثلا همون بگید اردبیل؟

نمیشه چون برادر شوهرم بالاخره میفهمه

بنظر من عزیزم برا اینکه مطمئن شی میرین سفر یا قراره کنسل شه، یه پیام بده مثلاااا یه لیست تهیه کن براش بفرست بگو عزیزم راستی اینارو برا سفر لازم داریم یا نداریم هروخ فرصتت شد تهیه شون کن اینجوری مشخص میشه از جوابش که میخاد بره یا نه

دقیقا مثل منو شوهرم من ک خیلی هولم درس باید همون روز لون مسئله حل بشه نمیتونم صبر کنم شما اگ میتونی ...

با اینکه خییییلی دارم اذیت میشم اما یه چند روز اگه بتونم تحمل میکنم ببینم چی میشه

بنظر من عزیزم برا اینکه مطمئن شی میرین سفر یا قراره کنسل شه، یه پیام بده مثلاااا یه لیست تهیه کن برا ...

نمیدونم.شاید همین کارو کردم شایدم به شوخی ازش بپرسم اره چی شد ما رفتنی هستیم یا نه.یا صبر کنم یه چند روز دیگه بگم کی میریم واسه پاسپورت

با اینکه خییییلی دارم اذیت میشم اما یه چند روز اگه بتونم تحمل میکنم ببینم چی میشه

واسه بچه ساک و اینا اماده کن شامپو اینا جاب جاکن بالاخره میپرسه دیگ دادی چیکار میکنی😂😂😂بگو دارم واسه ترکیه اماده میشم

خب آخه وقتی شما نگید از کجا میفهمه؟

سر کار باهم هستن و بعدش باز اگه همسرم نباشه هی برادر شوهرم بهش واسه کار زنگ میزنه.مگه به همسرم بگم رومینگ رو فعال کنه و تماسای برادرش رو جواب بده دیگه.نمیدونم بخدا

نمیدونم.شاید همین کارو کردم شایدم به شوخی ازش بپرسم اره چی شد ما رفتنی هستیم یا نه.یا صبر کنم یه چند ...

اگه میتونی تحمل کنی منتظر باش اگه نه لیست خرید بهانه خوبیه برخورد بدی هم داخلش نمیشه تکلیفت هم روشن میشه هی خود خوری نمیکنی 

واسه بچه ساک و اینا اماده کن شامپو اینا جاب جاکن بالاخره میپرسه دیگ دادی چیکار میکنی😂😂😂بگو دارم و ...

میترسم بعد بزنه تو برجکم بگه مگه من گفتم میخوایم بریم که ساک بستی.معمولا وقتی بخواد ببره مسافرت هیچی نمیگه و بلیط میخره بعد یهو میاد میگه بدو ساکتو ببند دو ساعت دیگه پروازه.  منه بدبختم هم عصبی میشم که آخه دو ساعته چطور ساک ببندم هم خوشحال که سوپرایزم کرده  

اگه میتونی تحمل کنی منتظر باش اگه نه لیست خرید بهانه خوبیه برخورد بدی هم داخلش نمیشه تکلیفت هم روشن ...

مرسی از کمکت عزیزم

آخ آخ

خیییییلی بده خییییلی.حالا تا حالاش چون تو زندگی من تاثیر نداشته اهمیت ندادم اما الان دیگه داره سبک زندگی منو با کاراشون تحت تاثیر قرار میدن.شوهرم آدم محتاطی هست و دلش نمیخواد کسی از ما برنجه یا خانوادش بخاطر ما به مشکل بخورن.دارم دق میکنم بخدا