2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر.بیاین بگین چه سیاستی بکار ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 102 پست
خب یعنی من باید از همه خوشی و تفریح و خرید و کلا زندگیم بگذروم چون اونا واسشون ناراحتی پیش میاد؟

نه اما اصلا نباید اهمیت بدید و حتی حرفشون تو‌خونه بزنید بزارید اینقدر بگن خسته بشن چرا براتون مهمه 

واسه همینه از شراکت حس خوبی ندارم، انشاءالله شرایط جوری بشه که داداش شوهرت مستقل شه واسه خودش کار کن ...

خدا از زبونت بشنوه اما امکانش نیست و نمیشه عزیزم.شوهرم پسر بزرگتره و پدرش فوت کرده اگه این کارو کنه خانوادش ازش ناراحت میشن و در کل هم چون یکم حس مسولیت داره دلش نمیاد پشت برادرشو خالی کنه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اما اصلا نباید اهمیت بدید و حتی حرفشون تو‌خونه بزنید بزارید اینقدر بگن خسته بشن چرا براتون مهمه&n ...

برامون مهم نیست اما همسرم میگه زنش پرش میکنه و رو کار برادر شوهرم تاثیر میزاره.تو محیط کار اعصاب همسرمو بهم میریزه پرخاشگری میکنه.لجبازی میکنه 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
به کسی نگفتیم.الانم دیگه راجع به داداشش صب قرار شد دیگه حرف نزنیم اما نمیدونم الان قرار هست بریم یا ...

عزیزم خوندم تا حدودی 

مثل برادرشوهر من و جاریم

البته ما کوچیک هستیم از همشون و اونا تقلید میکنن از سبک زندگیمون و حس میکنم یه جورایی انرژی بد هم به ما منتقل میکنن با این رفتارا

مثلا میرن با اقساط زیاد وسایل میخرن که کم نیارن

بعد اخماشون تو هم میره که ما فلان تومان قسط داریم بدبختیم...

ما یه کاری میکنم اونام میکنن

خونه خریدیم هفته بعدش رفتن خونه خریدن

ماشین خریدیم 

رفتن خریدن فورا

گردنی خریدم رفت خرید

عزیزم خوندم تا حدودی  مثل برادرشوهر من و جاریم البته ما کوچیک هستیم از همشون و اونا تقلید میک ...

من با خریدنشون مشکلی ندارم انشالله بهتر از من باشه زندگیشون اما حرفم اینه خب چون به اندازه همسر من تلاش نکردن طبیعتا شاید یه سری از کارایی که ما میتونیم بکنیم رو اونا نتونن این دیگه ناراحتی و مقایسه کردن نداره که رو زندگی ما هم اثر بزاره.خییییلی اعصابم خورده خییییلی اگه این سفر رو نرم اصلا نمیتونم تحمل کنم 

نگین بهشون میرین ترکیه... بگین میرین تبریزی چ میدونم شیرازی جایی. دروغ مصلحتیه دیگه

شاید همینکار رو بکنیم.باید ببینم نظر همسرم چیه؟شدنی هست این کار یا نه

من با خریدنشون مشکلی ندارم انشالله بهتر از من باشه زندگیشون اما حرفم اینه خب چون به اندازه همسر من ت ...

بخدا ما هم میگیم داشته باشن 

حتی خونه زندگیشونم از ما بهتره یکم

من هیچ وقت خودمونو با کسی مقایسه نمیکنم

اندازه خودمون میخریم و تلاش میکنیم اندازه پولمون چیزی بخریم

و از قسط و بدهی متنفریم 

ولی مشکل اونجاس که اونا با بدهی میخوان از بقیه بالا باشن یا یه بار برگشته به من میگه ما بزرگیم فرق میکنیم زیاد داشته باشیم این چه حرفیه واقعا☹

مثلا کوچیکا حق ندارن زندگی خوبی داشته باشن چون کوچیکن

یا رفته بودیم سفر زیارتی

زنگ زده میگه اگه بقیه پرسیدن چرا جاری بزرگت اینا نیومدن

بگین بهشون گفتیم نیومدن کار داشتن

بقیه فکرنکنن چرا کوچیکه رفته زیارت ما نرفتیم☹

بخدا ما هم میگیم داشته باشن  حتی خونه زندگیشونم از ما بهتره یکم من هیچ وقت خودمونو با کسی ...

چی بگم بخدا.فقط خدا خودش شاهده و انشالله درست کنه برامون

اسی انشالله رفتی مسافرت منو لایک کن

تو دعا کن برام برم بعد بهت خبر میدم انشالله.