2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر.بیاین بگین چه سیاستی بکار ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 102 پست
اصلا راجع به رفتارهای جاریت و شوهرش چیزی نگو. اگرم شوهرت گفت داداشم اینجوری اونچوری بگو حساس نباش شا ...

به کسی نگفتیم.الانم دیگه راجع به داداشش صب قرار شد دیگه حرف نزنیم اما نمیدونم الان قرار هست بریم یا نه.آخه دیگه همسرم نرفته دنبال کارای پاسپورت.به نظرت الان بهش بگم چرا نمیری؛میریم مسافرت یا نه،یا بذارم هفته دیگه بگم بریم دنبال کارای پاسپورتا ببینم چی میگه.اگه گفت نه فعلا بعد چی بگم بنظرت

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کسی نگفتیم.الانم دیگه راجع به داداشش صب قرار شد دیگه حرف نزنیم اما نمیدونم الان قرار هست بریم یا ...

مثل من انگار شمام هولی اگه میتونی چند روز صبر کن بعد جلوش چمدون اینا رو اماده کن بگو اقدام کن واس پاسپورتا من چمدونو بستم دیگ تو رودروایسی قرار میگیره

اصلا به‌خاطر جاری مسافرت رو کنسل نکنید  اگه خیلی اذیتت می‌کنه چشم و هم چشمی هاش یه بار رک و قا ...

منکه کنسل نمیکنم شوهرم شاید بخاطر زندگی داداشش بخواد کنسل کنه.اونو چجوری متقاعد کنم؟امروز خواستم حرف بزنم گفت دیگه راجع بش حرف نزن.نفهمیدم میخواد مسافرتم کنسل کنه یا نه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
میتونم بپرسم شغل همسرتون چیه؟ 

شغلش آزاده عزیزم

ولی من به این نتیجه رسیدم تا از انجام کاری مطمئن نیستید به هیچ عنوان پیش خانواده و آشنا و فامیل و رفیق جار نزنید 

چه اون طرف خیرخواه شما باشه چه حسود شما 

چون ممکنه با یه حرکت شما رو پشیمون کنه از انجام اون کار 

یا ممکنه چشم بزنه

چه اون کار خرید خونه باشه چه ماشین چه طلا چه مسافرت رفتن 

شما هم نباید قبل از اینکه هنوز کارای پاسپورتتون درست نشده به همه می‌گفتین قصد رفتن به ترکیه رو دارید

مثل من انگار شمام هولی اگه میتونی چند روز صبر کن بعد جلوش چمدون اینا رو اماده کن بگو اقدام کن واس پا ...

آره متاسفانه از دیشب خییییلی اعصابم بهم ریخته.همش نگرانم نکنه رو همسرم تاثیر گذاشته باشن و بگه نمیریم.اصلا آرامش ندارم.زورم میاد بخاطر یکی دیگه من از تفریحاتی که حقمه محروم بشم.شوهرمم اصلا زیاد اهل حرف زدن نیست که بفهمم تصمیمش چیه

عزیزم من با اینکه جاریت نیستم یهویی یک حسرتی نشست رو‌دلم🥺دلم گرفت چرا شوهرمن نتونست اینجور امکاناتی برام فراهم کنه.🥲انشالله همیشه دلتون خوش باشه ولی واقعا دست خود آدم نیس.....حسرت درد بدیه.

فقط اگه می‌تونستین خوشبختیتونو پنهان میکردین ازش اینجوری ناراحت نمیشدی

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

ولی من به این نتیجه رسیدم تا از انجام کاری مطمئن نیستید به هیچ عنوان پیش خانواده و آشنا و فامیل و رف ...

اصلا به کسی هنوز نگفتیم عزیزم.همسرم میگه میترسم بریم بیایم جنگ راه بیفته

آره متاسفانه از دیشب خییییلی اعصابم بهم ریخته.همش نگرانم نکنه رو همسرم تاثیر گذاشته باشن و بگه نمیری ...

دقیقا مثل منو شوهرم

من ک خیلی هولم درس باید همون روز لون مسئله حل بشه نمیتونم صبر کنم شما اگ میتونی چن روز صبر کن بعد وسایل هاتونو جلو چشمش جم کن مثلا بگو اینو اونجا لازممون میشه ببینه خیلی مشتاقی حتما میره

اصلا به کسی هنوز نگفتیم عزیزم.همسرم میگه میترسم بریم بیایم جنگ راه بیفته

خب پنهونی برید 

وقتی برگشتید بگید 

واقعا این جاری چه توقعی داره! 

انگار هووی شماست انقد مقایسه می‌کنه خودشو