2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر.بیاین بگین چه سیاستی بکار ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 102 پست
خب بعدش

حالا ما قرار بود بریم ترکیه مسافرت اونا ماه پیش مسافرت رفتن سمت اردبیل و اونجاها.بعد دیشب شوهرم میگه برخورد برادرم سرکار عوض شده پرخاشگر شده فکر کنم باز زن نادونش چیزی راجع به ما گفته منم گفتم آره حتما جریان سر این نیم سته.بعد شوهرم گفت آره بخدا میترسم بریم ترکیه بیایم یه جنگ اساسی راه میفته...به همسرم گفتم نمیشه که ما بخاطر اونا سبک زنگیمون رو عوض کنیم.من دوس دارم برم اون داداشته که باید از پس زنش بر بیاد...حالا میترسم شوهرم واقعا مسافرتمون رو بخاطر اونا کنسل کنه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمست دیگه چیه به خواهرشوهرت گفتی وقتی شریکن اینجوریه اون همش میگه خب درآمدتون مثل همه چرا اونا نت ...

عزیزم با مادرشوهر و خواهرشوهرم رفتیم خریدیم.بعدم بالاخره چون بچه شیر میدم اونا میدیدن.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
حالا ما قرار بود بریم ترکیه مسافرت اونا ماه پیش مسافرت رفتن سمت اردبیل و اونجاها.بعد دیشب شوهرم میگه ...

منکه اگه شوهرم سفر کنسل کنه میزارم میرم میگم تو بمون و زن داداش حسودت چون خودش بهت یاد داده کار ب کسی نداشته باشی و تا وقتی ک علاوه بر ترکیه ی جای دیگه رو هم اضافه نکن کوتاه نمیام

نیمست دیگه چیه به خواهرشوهرت گفتی وقتی شریکن اینجوریه اون همش میگه خب درآمدتون مثل همه چرا اونا نت ...

چون همسر من از قبل پس انداز داشته و چند واحد آپارتمان داریم.ماشین خوب داریم.و در کنار اون کار همسرم خیییییلی کاریه و از چند طریق درآمد داره اما اونا اینو نمیبینن که همسرم همیشه داره مثل تراکتور کار میکنه و زحمت میکشه.اینو نمیبینن که یک هفته ده روز بخاطر کارش میره کشور غریب و دلتنگی و دوری رو تحمل میکنیم.من آواره خونه اینو اون میشم تا بیاد مسولیت بچه ها رو دوش من میفته به تنهایی و بعد که میخوایم لذتش رو ببریم باید نکنیم چون بقیه ناراحت میشن.این عادلانست؟

منکه اگه شوهرم سفر کنسل کنه میزارم میرم میگم تو بمون و زن داداش حسودت چون خودش بهت یاد داده کار ب کس ...

منم همین فکرو کردم اما میگم فعلا چیزی نگم تا هفته دیگه اگه دیدم دنبال کارای پاسپورت نرفت بعد بهش بگم یا چی؟

امان از شراکت برادرا منم مشکلم همینه

هیچ جوره هم نمیشه دیگه جدا بشن.آخه من کاری به آپشن های زندگی اون ندارم اما اون همش سرش تو زندگی منه.خاک تو سر برادرشوهرم که نمیتونه کنترلش کنه

چون همسر من از قبل پس انداز داشته و چند واحد آپارتمان داریم.ماشین خوب داریم.و در کنار اون کار همسرم ...

نمیدونم والا سختی و تحملش برا همه هست

کلا دور باشی از جاری خیلی بهتره. من جاریمو سالی ۳ یا ۴ بار میبینم و خدا رو شکر فرصت این کارها رو نداره که بخاد بگه اذیت کنه در حد چن تا خوش به حالت میگه و میره .دیگه هی ما رو نمیبینه داغ دلش تازه شه. البته اونا وضع مالیشون از ما خیلی بهتره ولی حسرتای بیخود داره مثلا میگه خوشبحالت آشپزخونه ت پنجره داره!!! فکر نکن فقط بحث مالیه کلا جاری جماعت دنبال اینکه حسرت بکشه چرا اون نداره !!! 

نمیدونم والا سختی و تحملش برا همه هست کلا دور باشی از جاری خیلی بهتره. من جاریمو سالی ۳ یا ۴ بار می ...

ما هر هفته همو میبینیم.خانواده همسرم خییییلی بهم وابسته هستن و منم باهاشون واقعا مشکلی ندارم و دوسشون دارم اما این جاریه رو مخم رفته از دیشب.اگه مسافرتم بخواد بخاطرش کنسل شه بخدا دیگه یه دعوای درست و حسابی راه میندازم.حالا یه چند روز صبر میکنم ببینم واکنش شوهرم چی میشه

ما هر هفته همو میبینیم.خانواده همسرم خییییلی بهم وابسته هستن و منم باهاشون واقعا مشکلی ندارم و دوسشو ...

شما جدیش گرفتی زیاد. شوهرتم حساس شده رو رفتارای برادرش. دعوا چیه اعصابتو خورد کنی به خاطر جاری آخه. آخرشم اون میفته رو لج ثابت کنه میتونه مثل شما باشه. محکم وایسا با آرامش و خوشرویی که سفرتونو برید

منم همین فکرو کردم اما میگم فعلا چیزی نگم تا هفته دیگه اگه دیدم دنبال کارای پاسپورت نرفت بعد بهش بگم ...

خودت دنبال برو و بلیط اوکی کن اگه دیدی میگه نریم و فلان توام بزن ب اون درش ک یک بار دهن جاریتو بندن

شما جدیش گرفتی زیاد. شوهرتم حساس شده رو رفتارای برادرش. دعوا چیه اعصابتو خورد کنی به خاطر جاری آخه. ...

خب چیکار کنم.چی بگم به شوهرم که منصرف نشه از رفتن؟چطور سیاست به خرج بدم؟

خودت دنبال برو و بلیط اوکی کن اگه دیدی میگه نریم و فلان توام بزن ب اون درش ک یک بار دهن جاریتو بندن

نمیشه.این کارو بکنم همسرم ازم ناراحت میشه.چون تا حالا من اینجور کارا رو نکردم.کلا همه کارای اینطوری به عهده همسرم بوده.

خب چیکار کنم.چی بگم به شوهرم که منصرف نشه از رفتن؟چطور سیاست به خرج بدم؟

اصلا راجع به رفتارهای جاریت و شوهرش چیزی نگو. اگرم شوهرت گفت داداشم اینجوری اونچوری بگو حساس نباش شاید از جای دیگه حالش خوب نیست. تا قبل از رفتنم به کسی نگید

با اجازه استاتر

خانمایی که حاجت دارن به تایپکم سر بزنن

واسه حاجت روایی خانماست چیزی تا اربعین نمونده انشالله همه باهم حاجت روا بشیم.

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊