2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر.بیاین بگین چه سیاستی بکار ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 102 پست
اصلا به کسی هنوز نگفتیم عزیزم.همسرم میگه میترسم بریم بیایم جنگ راه بیفته

راحت حرفت رو بزن چرا با شوهرت تعارف داري 

دو روز صبر كن اگر نرفت دنبال پاسپورت بگو كي بريم اگر گفت فعلا كنسل كردم بگو من بچه نيستم و حاليمه به خاطر ديگرون اينكار رو كردي اگر قراره زندگي ما به خاطر ديگرون بچرخه من ميتونم اينكار رو بكنم قرار بود به زندگي كسي كار نداشته باشيم هواي سرد رو بهانه كن بگو داره پاييز ميرسه زودتر بريم كه ديگه تو مهر بريم تركيه قبل از سرد شدن هوا 

و چرا هميشه منتظر تصميم از طرف شوهرتي شما بگو ما قرار بود بريم باهم تصميم گرفتيم الان اگر چيزي شده باز بايد باهم تصميم بگيريم

برادرش سرکار میاد با شوهرت دعوا میکنه؟

مستقیم نه اما همسرم میگه پرخاش میکنه و میفهمم که از طرف زنش پر شده.یا مثلا من با همسرم میرفتم دکتر اون بعدش با شوهرش بحث کرده بود که آره اون چرا با شوهرش میره تو منو تنها میفرستی و این حرفا بعد به شوهرم گفته بود اره زنم اینجوری میگه.خب آخه شعور نداره که بفهمه شرایط کار همسر من با اون فرق داره

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت حرفت رو بزن چرا با شوهرت تعارف داري  دو روز صبر كن اگر نرفت دنبال پاسپورت بگو كي بريم اگر ...

ممنون از راهنماییت.خییییلی با حرفات آروم شدم.همین کارو میکنم تا آخر هفته صبر میکنم بعد بهش میگم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
مستقیم نه اما همسرم میگه پرخاش میکنه و میفهمم که از طرف زنش پر شده.یا مثلا من با همسرم میرفتم دکتر ا ...

خب پس این وسط شوهرت داره بد میکنه

باید به برادرش بگه حرفای خاله زنکی رو نیار تو کار

من همچین شرایطی رو داشتم اخزش شوهرم چندبار جواب تماسشو نداد و باهم شرط کردن از کار هم بهم نگن

البته مال ما شریک بودن جدا سدن بعد ما پیشرفت کردیم بخاطر همین اون همش دنبال دعوا بود یا همش الکی بلف میزد

ولی شوهرم جمعش کرد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
بنظرم عاقلانه‌ترین کار این باشه که کنار همسرت بمونی و صبر کنی تا اون تصمیم بگیره.  با توجه به ...

ممنونم عزیزم.کاش بشه جدا بشن انشالله

خب پس این وسط شوهرت داره بد میکنه باید به برادرش بگه حرفای خاله زنکی رو نیار تو کار من همچین شرایط ...

شوهرم اصلا روش رو با خودش باز نمیکنه که بگه آره زنت پُرت کرده یا چی.کلا به من میگه تو رعایت کن و هیچی جلوشون نگو که حسادت کنن منم همی کارو میکنم چون اصلا دوس ندارم کسی به داشته هام حسرت بخوره.دلم نمیاد اما خب گاهی بعضی چیزا اجتناب ناپذیره.نمیدونم چیکار کنم اگه همسرم بخاطر اونا و حسادتها و چشم شوری هاشون مسافرتمون رو کنسل کنه

وای چقدر شبیه منی ازماهم توقع دارن دست همه رو بگبریم

آره مادرشوهر منم همین توقعات رو داره.من با این موضوع مشکلی ندارم و خودم همش به همسرم میگم به برادراش کمک کنه اما اینکه دیگه خودم زندگی نکنم بخاطرشون یکم زیادیه

آره مادرشوهر منم همین توقعات رو داره.من با این موضوع مشکلی ندارم و خودم همش به همسرم میگم به برادراش ...

دوست عزیز راهکار من به تو اینه که امروز یا فردا مثلا یه لباس یا هرچی برای بچت یا شوهرتو نشون شوهرت بدی وبگی اینو میخوام بیارم ترکیه تن بچه کنم وای نمیدونی چقدر ذوق دارم برای سفرمون ودارم لحظه شماری میکنم.اینجوری هم در لفافه حرفتو زدی هم مزه دهن شوهرتو میفهمی ولی اصلا به هیچ عنوان حرفی از برادر شوهرت و زنش نزن.اگه تو مرحله آخر دیدی سفرتون میخواد به خاطر اونا کنسل بشه اونوقت دیگه میتونی واکنش جدی‌تری نشون بدی که سبک زندگی شما تحت تاثیر دیگران قرار نگیره

دوست عزیز راهکار من به تو اینه که امروز یا فردا مثلا یه لباس یا هرچی برای بچت یا شوهرتو نشون شوهرت ب ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم.به نظرم این بهترین کاره.

اصلا پستها رو نخوندم چون حوصلم نمیکشه

فقط بدون اگه شراکت خوب بودخداهم واس خودش شریک  انتخاب میکرد

زودتر راهتونو ازهم سوا کنین تااتفاقات بدتری نیفتاده گلم

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘                          

فقط میتونم بگم تا زمانی شریک هستین هیچکارنمبتونین بکنین باید نادیده بگیرین تحملشون کنین 

خب یعنی من باید از همه خوشی و تفریح و خرید و کلا زندگیم بگذروم چون اونا واسشون ناراحتی پیش میاد؟

اصلا پستها رو نخوندم چون حوصلم نمیکشه فقط بدون اگه شراکت خوب بودخداهم واس خودش شریک  انتخاب ...

امکانش نیس عزیزم